BetBuilder Dortmund vs Bayern: pariem în cota 5.00

BetBuilder Dortmund vs Bayern
BetBuilder Dortmund vs Bayern: pariem în cota 5.00

BetBuilder Dortmund vs Bayern: pariem în cota 5.00

Sâmbătă seara, de la ora 19:30 ne așteaptă episodul cu numărul 109 din Der Klassiker, în care Borussia Dortmund si Bayern Munchen vor fi protagoniste. Un așa duel nu poate fi trecut cu vederea, de aceea am decis să ne folosim de funcția speciala BetBuilder de la Betano și să alcătuim un bilet dedicat acestui derby, într-o cotă de 5.00.

De ce am ales Betano? Ei bine, această agenție de pariuri online vine cu un bonus de bun-venit de până la 500 RON, nu mai bun pentru a profita din plin de această confruntare. Poți beneficia de această ofertă extrem de simplu, accesând ACEST LINK sau bannerul de mai jos.

100% BONUS la depunere 500 RON

BetBuilder Dortmund vs Bayern

Cum ambele formații au mare nevoie de puncte pentru a rămâne cât mai aproape de liderul Bayer Leverkusen, ne așteptăm să avem parte de spectacol, astfel că și pariurile noastre au fost alese în acest sens. Vezi mai jos cele cinci propuneri:

• Ambele echipe marchează

Vorbim de două echipe extrem de ofensive, care ar trebui în mod normal să ne ofere un duel pe cinste. Dortmund ar putea face un pas uriaș în spate în lupta pentru titlu, iar cel mai probabil va da totul pentru victorie, mai ales că joacă acasă. De partea cealaltă, Bayern Munchen trebuie să dea replica după eliminarea rușinoasă din Cupa Germaniei.

• Peste 2,5 goluri

Pe langă faptul că în ultimele opt înfruntări directe am avut de fiecare dată reușite la ambele porți, acestea s-au încheiat de asemenea și cu minim patru goluri înscrise de fiecare dată. Așadar, avem toate motivele să credem că pronosticul “peste 2,5 goluri” va fi câștigător fără probleme.

• Harry Kane peste 1,5 șuturi pe poartă

Britanicul este în mare formă, arătând foarte bine în tricoul lui Bayern Munchen, marcând deja de 14 ori de la sosirea în Germania. Nu este exclus să o facă și în această dispută, însă vom paria la siguranță, de aceea mizăm pe faptul că va trimite minim două șuturi pe spațiul porții.

• Peste 8,5 șuturi pe poartă în meci

După cum menționam, vom avea față în față două dintre cele mai bune atacuri din Bundesliga, iar în această dispută ne așteptăm ca protagonistele să își etaleze ofensivele și să ne ofere o mulțime de acțiuni periculoase, care să se finalizeze cu șut pe poartă. Pronosticul ales pare unul simplu, care nu ar trebui să ne pună probleme.

• Peste 9,5 cornere

Mergând tot pe premisa că vom avea parte de un derby cu multe ocazii, ne așteptăm și la multe faze fixe de la colțul terenului. Dortmund și Bayern sunt echipe care au o medie de cornere bună, astfel că acest pronostic ar trebui să ne aducă profit.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON