Pariul zilei din fotbal: Rivalitate maxima in Premier League

Pariul zilei din fotbal in cota 2.10 vine din Premier League – Anglia, unde le vom avea ca protagoniste pe Brighton si Everton, meci ce va disputa astazi, 24 februarie la orele 17:00.

Prezentarea cotelor – Betfair (Brighton vs Everton). Brighton este favorita la castigarea acestui meci, avand o cota de 1.80 la victorie, iar in cazul unui egal putem profita de o cota de 3.75. Echipa oaspete, cea care a trecut in 2023 de Brighton cu 5-1, are cota de 4.00 in acest derbi.

  • APLICATIE NOUA, cu buton de search, disponibila pe ANDROID si iOS.
    Noua aplicatie Betfair este acum pe ambele sisteme de operare Android si iOS, fiind foarte intuitiva si avand peste 10.000 pariuri speciale in fiecare weekend.

Supercota de la BETFAIR de 2.10

Brigthton vine dupa un succes triumfator pe terenul lui Sheffield Utd cu 0-5, in timp ce Everton s-a chinuit sa scoata un egal cu Crystal Palace, echipa decimata de accidentari importante si de lipsa unui manager. Asteptarile sunt mari de la acest duel, care pare dezechilibrat in prima instanta, insa casele de pariuri tin sus cota pentru victoria celor de la Brighton, ceea ce ne pune pe ganduri, ca poate victoria gazdelor va fi probabil una la limita, avand in vedere situatia disperata a oaspetilor care se lupta pentru supravietuirea in Premier League. Tin sa va amintesc ca, Everton a fost depunctata de federatie din cauza nerespectarii fairplay-iului financiar.

COMISION 0% la DEPUNERE/ RETRAGERE si INCASARE INSTANT
La Betfair nu ai taxe la depunere sau retragere, iar in cazul in care vrei sa incasezi o parte din castig pe un card VISA, aceasta va aparea INSTANT in contul tau.

Daca ti-a placut articol si esti interesat si tu de astfel de pariuri zilnice, de bonusuri 5 Ron/ zilnice acordate pentru pariurile combinate, de 25 de rotiri gratuite la Sloturi la fiecare 14 zilei, te invit sa ti deschizi cont cu un simplu click pe oferta de mai jos. Si nu uita! Retragi instant pe card cu 0% COMISION!

100% BONUS până la 550 RON

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON