Pariul zilei din fotbal: 3 mari motive sa pariezi la BETFAIR

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Pariul-zilei-din-fotbal-2.webp

Pariul zilei din fotbal in cota 2.00 vine din Germania – Bundesliga, unde le vom avea ca protagoniste pe Heidenheim vs Dortmund, meci ce va deschide etapa a 20-a din acest sezon. In acest articol avem de prezentat 3 MOTIVE clare pentru care sa pariezi la BETFAIR, atunci cand vine vorba de pariuri combinate, speciale, combo sau LIVE (pe Exchange).

  • APLICATIE NOUA, cu buton de search, disponibila pe ANDROID si iOS.
    Noua aplicatie Betfair este acum pe ambele sisteme de operare Android si iOS, fiind foarte intuitiva si avand peste 10.000 pariuri speciale in fiecare weekend.

  • PARIURI Gratuite de 5 RON sau pariuri combinate ASIGURATE
    În fiecare saptamana, Betfair ne pune la dispozitie pariuri gratuite de 5 RON/ 1 EURO, iar la crearea unui pariu combinat (4 selectii, minimum cota 2.00) avem miza asigurata (in limita a 50 lei) in cazul unei selectii pierdute.

  • COMISION 0% la DEPUNERE/ RETRAGERE si INCASARE INSTANT
    La Betfair nu ai taxe la depunere sau retragere, iar in cazul in care vrei sa incasezi o parte din castig pe un card VISA, aceasta va aparea INSTANT in contul tau.

Pariul combinat la Heidenheim vs Dortmund, 2 FEBRUARIE 2024

In video-ul de mai jos gasiti cum se plaseaza un Pariu combinat pe aplicatia Betfair de pe iOS.

Pariul combinat propus este: X2 & peste 0.5 goluri la pauza & sub 5.5 goluri in meci & minimum 4 suturi pe poarta Dortmund @ 2.00 – MIZA 10 EURO

Daca ti-a placut articol si esti interesat si tu de astfel de pariuri zilnice, de bonusuri 5 Ron/ zilnice acordate pentru pariurile combinate, de 25 de rotiri gratuite la Sloturi la fiecare 14 zilei, te invit sa ti deschizi cont cu un simplu click pe oferta de mai jos. Si nu uita! Retragi instant pe card cu 0% COMISION!

100% BONUS până la 550 RON

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON