Pariul special din Premier League: mizam pe portari

Pariori, am ajuns la borna 20 de pariuri speciale castigatoare din totalul de 28 in Betfair, statistica inceputa din luna septembrie. Pariul special de azi este tot in cota 2.00 si se bazeaza pe inspiratia portarilor in cele patru meciuri din Premier League. Arsenal primeste vizita celor de la Brighton, intr-un duel ce se arata foarte interesant, Aston Villa se deplaseaza la Brendford, lupii de la Wolves se deplaseaza si ei la West Ham, iar ziua se inchide cu derbiul dintre cormoranii de la Liverpool si diavolii rosii de la Man Utd, intr-un derbi in care casele de pariuri o vad clar favorita pe Liverpool, cu o cota la victorie de 1.30.

Noua aplicatie Betfair este acum pe ambele sisteme de operare Android si iOS, fiind foarte intuitiva si avand peste 10.000 pariuri speciale in fiecare weekend.

Bonusuri si promotii Betfair

Bonusul de Bun Venit este de 100% pana la 550 RON. Bonusul poate fi creditat in fiecare saptamana. Pentru fiecare din primele 11 depuneri de la Betfair primim 100% pana la cel mult 50 RON. Depuneti cel putin 50 RON si pariati aceasta suma pentru a primi un bonus de 50 RON cu rulaj x6 la cota minima 1.60.

Pariul special din Premier League, 17 decembrie

Pariul special vine din Premier League si se bazeaz pe numarul total de parade ale portarilor in cele 4 jocuri de astazi. Betfair ofera cota 2.00 pentru minim 26 de parade in cele 4 meciuri din Premier League, iar ca un exemplu aveti statisticile de ieri la cele 4 meciuri finalizare in Premier League: 43 de suturi pe poarta, 11 goluri, iar diferenta rezultata o reprezinta paradele portarilor, si anume 32.

In cazul in care te pierzi prin pariurile speciale de azi, mai jos gasesti un video care dureaza cat un videoclip pe Tik-Tok, in care iti aratam exact cum sa plasezi un astfel de pariuri.

Pentru a plasa un pariu special trebuie sa APASATI: Sportbook > Fotbal > Pariuri Speciale > Cross Match Specials > OddsOnThat – Sunday 17th December (English Premier League matches) – Goalkeeper Saves

Daca ti-a placut articol si esti interesat si tu de astfel de pariuri zilnice, de bonusuri 5 Ron/ zilnice acordate pentru pariurile combinate, de 25 de rotiri gratuite la Sloturi la fiecare 14 zilei, te invit sa ti deschizi cont cu un simplu click pe oferta de mai jos. Si nu uita! Retragi instant pe card cu 0% COMISION!

100% BONUS până la 550 RON

sursa foto: premierleague.com

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON