Pariu special Petrolul Ploiești vs U Craiova 1948

Pariu special Petrolul Ploiești vs U Craiova 1948
Pariu special Petrolul Ploiești vs U Craiova 1948 – sursa foto: facebook.com

Pariu special Petrolul Ploiești vs U Craiova 1948

Chiar și într-o zi precum aceasta, în care oferta este destul de săracă, am reușit să găsim un pronostic foarte interesant, care ne-ar putea aduce un profit frumos. Pe site-ul nostru găsiți deja un material pentru cele două dueluri de astăzi din SuperLiga, însă, după ce am răsfoit oferta Superbet, am dat de un pariu la meciul dintre Petrolul Ploiești și U Craiova 1948 care ne-a făcut cu ochiul, ce îl vizează pe Aurelian Chițu, principalul marcator din tabăra oltenilor.

Dacă vrei să profiți și tu de acest pronostic, află că îl găsești la agenția de pariuri online Superbet, la secțiunea “Cote mărite”. De asemenea, dacă îți deschizi cont aici, vei beneficia și de un bonus fără depunere oferit la înregistrare, dar și de un pachet de bun-venit de până la 500 RON. Revendică oferta printr-un CLICK AICI!

324 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN & 1200 RON de Bun Venit

Pariu special Petrolul Ploiești vs U Craiova 1948

După cum menționam, Aurelian Chițu este principala armă din ofensiva celor de la U Craiova 1948, fostul jucător de la Viitorul marcând nu mai puțin de zece goluri în această stagiune, oferind de asemenea și șase pase de gol. Echipa are mare nevoie de el, ținând cont de faptul că se află în zona retrogradării, de aceea ne așteptăm să iasă la rampă în această confruntare.

Pariul ales de noi de la agenția de pariuri online Superbet presupune ca acesta să marcheze un gol sau să ofere un assist, iar noi avem toate motivele să credem că acesta va fi câștigător, dacă ținem cont de cifrele pe care le are atacantul celor de la U Craiova 1948 în sezonul actual.

Aurelian Chițu înscrie sau dă o pasă de gol @ 2.95
ÎNCASEASĂ BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE SUPERBET

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON