Dubla zilei de la Cupa Africii 07.02.2024

Dubla zilei de la Cupa Africii 07.02.2024
Dubla zilei de la Cupa Africii 07.02.2024 – sursa foto: facebook.com

Dubla zilei de la Cupa Africii 07.02.2024

Am ajuns în semifinalele Cupei Africii, ambele partide urmând să se desfășoare astăzi, așa că am considerat că este un prilej bun să alcătuim o cotă de 2, mai ales că am avut un procentaj decent la acest turneu. Avem Nigeria vs Africa de Sud, dar și Coasta de Fildeș vs DR Congo, partide în care avem două favorite, pe mâna cărora am mers cu mare încredere. De daca aceasta am ales să apelăm la agenția de pariuri online Las Vegas, care vine cu un pachet de bun-venit de pana la 900 RON, dar și cu un bonus fără depunere foarte atractiv, ce constă în 222 Rotiri Gratuite fără rulaj. Acceseaza ACEST LINK daca vrei sa profiti si tu de ofertele acestei case de pariuri!

BONUS sport 300 RON fara RISC + 222 Rotiri Gratuite Fara Depunere

Dubla zilei de la Cupa Africii

Nigeria vs Africa de Sud(ora 19:00)

  • Conform site-urilor de specialitate, reprezentativa Nigeriei este mult peste nivelul adversarei sale atunci când vine vorba de valoare, acesta fiind și principalul motiv pentru care pornește ca favorită certă la casele de pariuri.
  • Este într-o formă foarte bună, ținând cont de faptul că vine după patru victorii consecutive. Aceasta s-a impus pe rând cu Coasta de Fildeș, Guinea-Bissau, Camerun si Angola, în duelurile cu acestea marcând cinci goluri, fără să primească vreunul.
  • E drept, înfruntă o adversară incomodă, care a obținut rezultate importante la acest turneu, însă ne așteptăm ca în cele din urmă să își confirme statutul de favorită și să obțină calificarea în finala Cupei Africii în timp regulamentar.
Nigeria câștigă @ 1.61

Coasta de Fildeș vs DR Congo (ora 22:00)

  • Coasta de Fildeș a ajuns târâș până în semifinalele Cupei Africii, avand un parcurs chinuit până acum. Putem spune că a avut și noroc, însă, totuși, valoarea lotului și-a spus de fiecare dată cuvântul, așa cum ne așteptăm să fie cazul și în această înfruntare.
  • Ivorienii sunt peste adversarii lor din mai multe puncte de vedere, iar cum aceștia vor beneficia și de sprijinul fanilor, ne așteptăm să facă o figură frumoasă și să facă pasul spre finala Cupei Africii, pe care ultima dată au câștigat-o în urmă cu nouă ani.
Coasta de Fildeș se califică @ 1.50

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON