Dubla zilei de la Cupa Africii 03.02.2024

Dubla zilei de la Cupa Africii 03.02.2024
Dubla zilei de la Cupa Africii 03.02.2024 – sursa foto: facebook.com

Dubla zilei de la Cupa Africii 03.02.2024

După ce ieri am bifat atât cota 2 din Cupa Austriei, cât și cota 2 din cadrul turneului african, ne permitem să sperăm la un nou succes și astăzi, așa că îndrăznim să alcătuim din nou dubla zilei de la Cupa Africii. De data aceasta vom apela la oferta agenției de pariuri online Las Vegas, care, pe lângă un bonus fără depunere care constă în 222 Rotiri Gratuite fără rulaj, dispune și de un pachet de bun-venit extrem de atractiv, ce ajunge până la 900 RON. Dacă vrei să revendici și tu oferta CLICK AICI sau pe bannerul de mai jos.

BONUS sport 300 RON fara RISC + 222 Rotiri Gratuite Fara Depunere

Dubla zilei de la Cupa Africii

Mali vs Coasta de Fildeș (ora 19:00)

  • Coasta de Fildeș este fără înoială o națională mult mai valoroasă, mai experimentată, care are și pretenții mult mai mari, mai ales că este țara care organizează turneul, astfel că suporterii au ocazia să joace și ei un rol important în această înfruntare.
  • Ivorienii au ieșit cu ceva emoții din grupe, însă, după ce în optimi au reușit să treacă de Senegal, deținătoarea trofeului, au toate motivele să spere la un succes și în această înfruntare, adversara fiind totuși una accesibilă. Noi nu mizăm direct pe un succes al acestora, astfel că, pentru o siguranță mai mare, vom paria pe faptul că se vor califica în semifinale.
Coasta de Fildeș se califică @ 1.58

Capul Verde vs Africa de Sud (ora 22:00)

  • Protagoniste în această confruntare vor fi două naționale care surprind la această ediție de Cupa Africii, ambele având prestații bune până acum, câștigându-și pe merit locul în sferturi.
  • Capul Verde a câștigat lejer o grupă complicată, cu Egipt, Ghana și Mozambic, trecând în optimi de Mauritania. De partea cealaltă, reprezentativa Africii de Sud a terminat a doua într-o grupă cu Mali, Namibia și Tunisia, iar în optimi a trecut de Maroc, semifinalistă la ultima ediție de Campionat Mondial.
  • În patru din ultimele cinci înfruntări directe dintre cele două am avut parte de reușite la ambele porți, așa că avem motive să sperăm la un deznodământ asemanantor și în această dispută. Totuși, pentru o siguranță mai mare, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”.
Peste 1,5 goluri @ 1.55

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON