Cota 2 din Europa League 26 octombrie

Cota 2 din Europa League 26 octombrie

sursa foto: UEFA Europa League (oficial Facebook)

Cota 2 din Europa League 26 octombrie este pregatita pentru prezentare. Am selectat din oferta caselor de pariuri online doua pronosticuri din a doua cea mai puternica competitie europeana. Avand in vedere ca Europa League este uneori imprevizibila, am decis sa ne bazam pe numarul de goluri.

Rezultatele de ieri au fost din nou in favoarea noastra, astfel ca am reusit sa bifam din nou cota 2 din fotbal. De asemenea, am prins o noua cota marita in Uefa Champions League. O cota de 3.10 pentru un pariu pe suturi, dupa ce marti am prins o cota de 2.90. Lucrurile au mers foarte bine si cred ca suntem pregatiti sa facem spectacol si in Europa League.

100% BONUS la depunere 500 RON

Brighton vs Ajax

Brighton este echipa mai buna, dupa cum mentionam, iar in mod normal ar trebui sa obtina un rezultat pozitiv, mai ales ca beneficiaza si de avantajul propriului teren. Totusi, Ajax este capabila sa puna mari probleme, avand o ofensiva destul de buna, asa ca ne asteptam ca in aceasta partida sa marcheze cel putin un gol. Anticipam o confruntare pe cinste, in care golurile vor fi cele ce ne vor aduce profit, asa ca vom paria in consecinta, pe varianta “peste 2,5 goluri”, intr-o cota foarte buna de 1.47 oferita de Betano.

Sparta Praga vs Rangers

Sunt doua formatii ce presteaza un fotbal de calitate, avand foarte multi jucatori de calitate in compartimentul ofensiv. Sparta Praga si Rangers vin dupa doua victorii consecutive in campionat, astfel ca moralul este unul foarte bun. Dupa vedem in clasament, putem spune ca situatia este una foarte echilibrata. Toate echipele in acest moment au 3 puncte acumulate. O sa fie cu siguranta un meci foarte interesant, insa cred ca nu vor lipsi fazele de poarta si goluri. In aceste conditii, o sa mergem pe recomandarea “ambele echipe sa marcheze sau peste 2,5, goluri”, in cota 1.42 oferita de Betano.


Cota 2 din Europa League 26 octombrie

100% BONUS la depunere 500 RON

Iti place cota 2 din Europa League? Daca da, atunci te invit sa dai click pe imagine si sa plasezi biletul. Aseara pe LIVE-ul de pe Tik Tok, am analizat fiecare eveniment alaturi de voi. In seara asta de la ora 21:30 o sa fiu din nou prezent pentru a urmari meciurile europene.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON