Cota 2 din campionatul Suediei – 27 mai 2024

Cota 2 din campionatul Suediei
Cota 2 din campionatul Suediei – sursa foto: facebook.com

Cota 2 din campionatul Suediei – 27 mai 2024

Luni, in data de 27 mai, oferta de pariuri este una foarte saraca, in special pe partea de fotbal, in conditiile in care campionatele de top s-au incheiat. Totusi, avem cateva partide din care am putea scoate profit, cum ar fi cele doua din cadrul campionatului suedez, cu care am format o cota de 2 pe care am plasat-o la Betano, agentie online care ofera atat un bonus fara depunere, ce consta in 800 Rotiri Gratuite, cat si un pachet de bun-venit care ajunge pana la 500 RON. Daca vrei sa beneficiezi si tu de oferta, CLICK AICI!

24 RON Pariu Gratuit FARA DEPUNERE

COD PROMO: RO24

Cota 2 din campionatul Suediei

Norrkoping vs Varnamo

  • Conform site-urilor de specialitate, Norrkoping dispune de un lot de doua ori mai valoros decat al adversarei sale, asa ca ne asteptam ca aceasta sa faca o figura frumoasa. E drept, traverseaza o perioada modesta, insa, bazandu-ne pe faptul ca joaca acasa, mizam pe faptul ca va scoate un rezultat pozitiv.
  • In acelasi timp, anticipam un duel pe cinste, in care golurile nu vor lipsi, minim doua fiind suficiente pentru a ne inverzi acest pronostic. Nu este exclus sa avem parte de reusite la ambele porti, insa alegem sa pariem la siguranta.
1X & peste 1,5 goluri @ 1.65

AIK Stockholm vs Goteborg

  • Aceasta confruntare este foarte greu de anticipat din punct de vedere al invingatoarei, motiv pentru care evitam pariurile pe solisti, fiind totusi foarte riscante. Ne asteptam insa sa avem parte de spectacol, astfel ca alegem un pariu pe goluri.
  • AIK Stockholm vine dupa patru partide consecutive in care a marcat, dar a si primit gol, asa ca avem motive sa credem ca si in aceasta confruntare vom avea parte de reusite la ambele porti. Vorbim de doua echipe care nu arata rau in atac, dar care sufera in defensiva, asa ca spectacolul ar trebui sa fie la cote inalte.
Ambele marcheaza sau peste 2,5 goluri @ 1.57
INCASEAZA 800 ROTIRI GRATUITE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON