Cota 2 bazata pe amicale internationale

Cota 2 din fotbal este formata din pronosticuri provenite de la evenimentele amicale internationale, unde am pariat si pe rezultatul vecinilor nostri din Republica Moldova ce vor disputa acasa un amical cu Cipru.

Betano, agentie online care ofera 800 Rotiri Gratuite fara depunere (CLICK AICI pentru detalii), are pe platforma sa disponibila Cadoul Zilei, pe care il poti revendica in fiecare zi dupa ora 00:00, avand o sansa din trei sa castigati un bonus sub forma de FREE BET sau ROTIRI GRATUITE.

24 RON Pariu Gratuit FARA DEPUNERE

COD PROMO: RO24

Cota 2 din fotbal 8 iunie 2024

  • Moldova va primi vizita celor de la Cipru, astazi de la ora 19:00. Cotele de start au pozitionat-o pe Cipru ca favorita, insa o parte din jucatorii de baza nu au fost convocati, desi sursele locale din Cipru au confirmat faptul ca nu e vorba de nicio schimbare in lotul echipei nationale. Oricum, acord credit moldovenilor, care au o singura infrangere in ultimele 5 dueluri.
  • Spania intalneste un alt adversar modest, Irlanda de Nord facand spectacol doar cu nationala noastra. Ultima confruntare a spaniolilor a fost cu Andorra, meci castigat categoric cu 5-0. Cred ca inghesuiala din apararea irlandezilor ii va incurca putin pe fazele de constructie a ibericilor.
  • Israel a facut un loc improvizat in aceasta campanie de jocuri internationale, Ungaria avand astfel un test cam nepotrivit pentru faza finala a Euro 2024. Cota pentru victoria Ungariei a scazut de la 1.75 la 1.55 si este in continua scadere.

Daca iti deschizi cont la Betano prin link-ul din articol, primesti 800 Rotiri Gratuite fara depunere, dar si sansa de a castiga o invitatie dubla la meciul de deschidere de la EURO 2024. De asemenea, vei beneficia si de pachetul de bun-venit, care consta intr-un bonus de pana la 500 RON. CLICK AICI daca ai nevoie de mai multe informatii.

castiga bilete la euro 2024 cu betano
INCASEAZA 800 ROTIRI GRATUITE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON