Club Brugge vs Royale Union – Super Pariu în cota 2

Club Brugge vs Royale Union
Club Brugge vs Royale Union – sursa foto: facebook.com

Club Brugge vs Royale Union – Super Pariu în cota 2

Club Brugge și Royale Union, două dintre cele mai importante echipe ale Belgiei, se vor întalni în penultimul act din cadrul cupei, într-o partidă programată să se joace miercuri seara, de la ora 21:45, aceasta fiind programată să se desfășoare pe “Jan Breydel Stadion”.

Cote pariuri Club Brugge vs Royale Union

Cote Club Brugge vs Royale Union

Judecând după cotele caselor de pariuri, formația gazdă este ușor favorită în această înfruntare, ceea ce era de așteptat. La Superbet, aceasta primește o cotă de 2.20 în cazul unei victorii, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 3.10.

700 ROTIRI GRATUITE LA RISE OF RA

Cod promo 29FEB - DOAR ASTAZI!!!

Ce pariem la Club Brugge vs Royale Union?

  • După cum menționam, protagoniste în această înfruntare vor fi două dintre echipele de top ale Belgiei, care arată foarte bine în acest sezon, așa că avem toate motivele să credem că vom asista la un meci pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte.
  • Vorbim de două formații extrem de ofensive, care au marcat împreuna în acest sezon nu mai puțin de 158 de goluri. Ținând cont și de faptul că ultimele șase înfruntări directe s-au încheiat cu goluri la ambele porți, nu este exclus să avem parte de un deznodământ și în această înfruntare.
  • Miza meciului este una destul de mare, așa că ar trebui ca tensiunile să nu lipsească, astfel că noi credem ca arbitrul va avea de lucru în acest duel, motiv pentru care mizăm pe faptul că fiecare echipă va primi cel puțin câte două cartonașe.
  • Acest Super Pariu are o cotă extrem de bună de 2.50, în care avem mare încredere, mai ales că avem un moral bun după ce ieri am reușit să obținem profit cu un pariu similar la duelul dintre Sochaux și Rennes, care a ieșit fără emoții.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON