Biletul zilei pariat cu Inteligenta Artificiala (AI)

Ieri am postat pentru prima data, cu ajutorul unor platforme de AI (Inteligenta artificiala), un bilet in cota 2.26, care spre neuimirea noastra a iesit castigator. Totusi, este nevoie de ceva manevrare manuala a cotelor si de ceva experienta de parior, ca sa putem slefui in vederea obtinerii unui bilet interesant si la final, castigator.

Deci, e nevoie de doua lucruri in crearea unui bilet cu ajutorul AI: extragerea pronosticurilor si implementarea acestora la cele mai bune cote.

Ieri am folosit, din joaca, doua platforma de stats excelente, pe care o sa vi le share-uiesc aici. Este vorba de platforma gratuita Statschecker si de Nerdy tips (doar cateva predictii fara plata), ultima platforma fiind sustinuta de fondatorii Egld (moneda virtuala Egold, pentru cunoscatori)

Cota 2 din fotbal bazata pe AI 31.10.2023

Pachet de 500 RON Bonus

Sa mi spuneti ce parere aveti despre inteligenta artificiala folosita in pariurile sportive? Tine strict de platformele de AI sa ne furnizeze cele mai bune cote sau e nevoie de ajutorul nostru in obtinerea celor mai bune rezultate? In articolele viitoare va voi prezenta cum sa folositi aceste platforme la potentialul maxim.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON