Un parior a transformat 50$ într-o sumă ce i-a schimbat viața, după victoria celor de la Mavericks

Un parior a transformat 50$ într-o sumă ce i-a schimbat viața, după victoria celor de la Mavericks / sursa foto Facebook.com

Un parior a transformat 50$ într-o sumă ce i-a schimbat viața, după victoria celor de la Mavericks, în Conferința de Vest din NBA.

Cum pot fi transformați doar 50$ în 98.750$? Ei bine, un fericit parior a reușit să facă acest lucru joi seara, la casa de pariuri Caesars Sports.

”Încă nu realizez ceea ce s-a întâmplat” a declarat pariorul, care momentan dorește să rămână anonim – fiind o decizie pe care o putem înțelege. Fiind încă în mijlocul petrecerii, acesta a decis să ia o mică pauză, pentru a discuta despre biletul combo cu 3 pariuri pe care l-a plasat la finalul lunii decembrie.

100% BONUS la depunere 1000 RON

Un parior & fan Mavs a reușit o performanță uriașă!

Pariorul, fan declarat al celor de la Dallas Mavericks, se afla pe data de 29 decembrie într-o călătorie la Las Vegas. Acesta a absolit UCLA. În așteptarea unui prieten, a decis să joace câțiva dolari la ruletă și a reușit să obțină frumoasa sumă de 200$. Ce s-a întâmplat mai departe? Un sfert din acea sumă, s-a decis să o investească într-un bilet la pariuri sportive:

  • Kansas City Chief să câștige Super Bowl în detrimentul celor de la San Francisco 49ers
  • Michigan să o învingă pe Washington în meciul de play-off în campionatul de fotbal american pe universități
  • Dallas Mavericks să se impună în Conferința de Vest din NBA

Cota a fost una imensă, iar câștigul potențial s-a ridicat la aproape 100.000$!

”Sunt un mare fan al celor de la Mavs – de mai bine de 20 de ani – și al lui patrick Mahomes!” – și-a motivat fericitul câștigător alegerile. De asemenea, acesta a declarat că trăiește în LA și că a avut încredere mare în pariul Michigan vs Washington.

Primul meci de bilet ce s-a jucat a fost cel din play-off-ul campionatului de fotbal american pe universități. ”LupiI” au reușit să se impună fără emoții, cu 34-13. Apoi, Mahomes și Chiefs și-au făcut treaba în Super Bowl și s-au impus cu 25-22 în fața celor din San Francisco.

Au mai trecut însă 3 luni până ce ultimul pariu de pe bilet s-a materializat. După un 124-103 contra celor de la Minnesota Timberwolves în al 5-lea meci, cei de la Mavericks s-au impus în Conferința de Vest. Rezultatul? 98.750$ au ajuns în contul pariorului din LA!

PARIAZĂ PE FINALA NBA CU 500 RON BONUS!

Acesta a declarat că ultimul pariu a fost cel la care a avut cele mai mari emoții. În Mahomes avea încredere maximă, mai ales după ce l-a văzut de pe stadion în 2019. Acesta îl consideră cel mai bun quarterback pe care l-a avut fotbalul american vreodată.

O poveste demnă de Hollywood

Cu 2 ani în urmă, pe cand nu era nici macar un parior, acesta s-a mutat din Costa Rica în Satele Unite ale Americii, mai exact în Los Angeles. Acesta a venit pentru a studia la UCLA și pentru a-și finaliza masteratul în Administrarea Afacerilor. Pe data de 14 iunie nu doar că va deveni absolvent, ci va fi un absolvent cu aproape 100.000$ în plus în conturii!

”Este cu adevărat o sumă ce mi-a schimbat viața. Cei doi ani de studiu au fost printre cei mai frumoși ani ai vieții mele, iar acum voi începe să lucrez. Dar totuși, 100.000$ cu siguranță vor acoperi o mare parte din bani pe care i-am cheltuit în perioada aceasta.” a declarat pariorul

Apropo.. acesta avea ocazia de a utiliza funcția cash out la un moment dat, înainte ca Dallas Mavericks să se impună. Câștigul era evident unul mai mic, așadar tu ce ai fi făcut? Îți asigurai profitul, sau mergeai pentru ”lozul cel mare”? Consideri a fost un parior inspirat?

EURO 2024 este pe cale sa inceapa, asadar nu mai sta pe ganduri si apasa AICI – daca vrei sa iti incerci si tu norocul cu un pariu antepost!

INCASEAZĂ 500 RON IN WEEKEND!

URMĂREȘTE-NE PE