Un administrator al Companiilor Municipale a pariat o suma uriasa pe cota 33.00 la alegerile pentru Bucuresti

Un angajat al Companiilor Municipale a iesit in evidenta printr-un pariu pe care l-a facut la alegerile pentru Primaria Bucuresti. El a mizat o suma uriasa pe cota 33.00 si poate castiga o avere in cazul in care preferatul sau va fi invingator.

Numele lui Andrei Zamfiroi nu spune foarte multe opiniei publice. El lucreaza in zona de conducere al Companiilor Municipale si este un sustinator al PNL care a mizat nu mai putin de 5.000 RON ca Sebastian Burduja, candidatul partidului pentru alegeri, va castiga Primaria Bucuresti.

Zamfiroi a publicat biletul pus la Casa Pariurilor pe contul personal de Facebook, in care le arata prietenilor sai ca a mizat pe cota 33.00. Castigul eventual este 157.142,86 lei.

In postarea de pe Facebook, Zamfiroi s-a aratat increzator ca va castiga pariul. Ba mai mult, si-a facut deja planuri cu banii. El spune ca, dupa ce va incasa banii, isi va opri 5.000 RON, 100.000 RON ii va dona, iar de restul le va face cinste prietenilor de pe Facebook.

bilet la pariuri bucuresti

“Sper sa ma primeasca sotia acasa, ca mereu ii critic pe cei care joaca la pariuri sportive si alte jocuri de noroc. Dar aici este vorba de altceva, e un pariu al meu cu speranta in cetatenii din Bucuresti ca vor vedea in Sebastian Burduja liderul de care avem nevoie sa transformam acest oras intr-o capitala ca si acelea pe care le alegem pentru city breakuri memoriabile❤️💪.

PS: Ca sa va motivez si mai mult, daca voi castiga, imi voi recupera investitia, 100.000 lei ii voi dona unei cauze nobile, iar de restul… dau de baut la toti cei care apreciaza aceasta postare”, a scris Andrei Zamfiroi pe Facebook.

Cine e Andrei Zamfiroi?

Numele lui Andrei Zamfiroi nu este cunoscut in spatiul public, insa pe contul sau de Facebook pot fi vazute o multime de postari pro-PNL, semn ca este un apropiat al partidului.

Din contul de Linkedin aflam si cu ce se ocupa Andrei Zamfiroi. El are nu mai putin de trei locuri de munca: doua full time si unul part time. Potrivit datelor publicate de el pe Facebook, Zamfiroi este Administrator Special al Companiei Municipale Managementul Transporturilor SA si vice-manager general pe zona de dezvoltare de afaceri si comerciala a Companiei Muncipale Energetica Servicii Bucuresti SA. Ambele posturi le ocupa de la inceputul lui 2023. In plus, din martie 2019 el mai are si un job part time, de Fund Specialist la ARIA United.

Nu se cunosc detalii despre averea lui Andrei Zamfiroi. Cert este ca pentru functia pe care o are la Compania Municipala Managementul Transporturilor SA era remunerat, in momentul instalarii in functie, cu 12.000 RON brut, suma suportata integral de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, conform unui document oficial. Alte detalii despre sumele pe care le mai incaseaza din bani publici nu sunt cunoscute.

Ce sanse are Sebastian Burduja sa castige Primaria Bucuresti?

Putem spune ca Andrei Zamfiroi s-a grabit in momentul in care a mizat la Casa Pariurilor. Nu neaparat ca Sebastian Burduja nu are sanse sa castige, ci pentru ca ar fi avut o cota mult mai buna daca juca la pariuri online pe Primaria Bucuresti.

In sectiunea cote pariuri alegeri Primari Bucuresti de la Superbet si Betano, Sebastian Burduja este vazut cu sansa a patra. Iar cota este aproape dubla decat cea din mediul landbased, 50.00. Cotele sunt urmatoarele:

  • Nicusor Dan – 1.40
  • Gabriela Firea – 4.00
  • Cristian Popescu Piedone – 6.00
  • Sebastian Burduja – 50.00
  • Diana Iovanovici-Sosoaca – 100.00
  • Mihai Enache – 500.00

In ce priveste sondajele de opinie pentru Primaria Bucuresti, datele difera in functie de cine le-a comandat. Spre exemplu, un sondaj comandat de PSD arata ca Nicusor Dan este pe primul loc cu 29%, urmat de Gabriela Firea (25%), Sebastian Burduja (17%) si Cristian Popescu-Piedone (16%).

In schimb, un sondaj comandat de PNL, partid pe care il reprezinta Burduja, arata alte date. Nicusor Dan ar avea 27.6% din voturi, Burduja 23.2%, Firea 21.7%, iar Piedone 17.4%.

Sondajul facut de IPSOS pentru USR il da pe Nicușor Dan cu 43%, Piedone cu 27.6%, Firea cu 19.1%, Burduja cu 5.7% si Sosoaca cu 2.6%.

Alegerile pentru Primaria Bucuresti vor avea loc pe 9 iunie.

Cotele publciate in acest articol pot suferi modificari in orice moment.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON