Ultimul pas înainte de Wembley

Ultimul pas înainte de Wembley
Ultimul pas înainte de Wembley – sursa foto: Facebook Real Madrid CF

Ultimul pas înainte de Wembley poate fi făcut de Bayern Munchen, Real Madrid, Borussia Dortmund sau PSG. Cele 4 formații care au ajuns în careul de ași al UEFA Champions League sunt gata de semifinale. Manșa tur este programată în această săptămână, după cum urmează:

  • Bayern vs Real Madrid (30.04, 22:00)
  • Dortmund vs PSG (01.05, 22:00)

Amatorii de pariuri online sunt deja cu ochii pe Allianz Arena și Signal Iduna Park – unde vor avea loc cele două dueluri ce țin capul de afiș al săptămânii.

Promoții și funcții speciale pentru clienții Unibet

Unibet este una din cele mai comune alegeri ale pariorilor din România, iar operatorul online a pregătit deja cote și pariuri atractive pentru cele doua semifinale UEFA Champions League. Microbiștii se pot bucura în aceste zile și nu numai de:

  • Cash Out – o funcție speciale ce permite oricând ca un pariu să fie oprit
  • Combo Booster – cu ajutorul acestei opțiuni, câștigurile pot fi mărite cu până la 50%
  • Game of Champions – competiția favorită a pariorilor, care pot câștiga mai puțin de 125.000 RON cash, în cazul în care reușesc să răspundă corect la întrebările concursului! Vestea buna? Participarea nu implică vreun cost!

Ultimul pas înainte de Wembley trece prin Germania

Bayern vs Real Madrid este o dublă manșă cu repetiție, ce a avut loc în semifinalele UEFA Champions League – în 2018. Atunci Los Blancos se impuneau cu scorul de 2-1 în Germania, iar returul de pe Santiago Bernabeu se încheia la egalitate – scor 2-2.

De la acele partide, cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată – pe 21 iulie 2019. Atunci, bavarezii aveau câștig de cauză într-un duel de pregătire, încheiat cu scorul de 3-1. Acum cele două formații se află într-o situație complet diferită. Bayern Munchen a pierdut titlul și caută un nou antrenor, în timp ce Real Madrid este foarte aproape de a se impune matematic în LaLiga.

În weekend, ambele formații s-au impus pe plan intern – 2-1 cu Frankfurt respectiv 1-0 la Sociedad. În sferturile de finală, Bayern a trecut de Arsenal – grație victoriei cu scorul de 1-0 de pe teren propriu. De partea cealaltă, Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City la penalty-uri, dupa un 3-3 pe Bernabeu și un 1-1 pe Etihad Stadium.

În ultimele 4 întâlniri directe între Bayern și Real Madrid, ambele formații au reușit să marcheze – iar tabela de marcaj a fost modificată de minim 3 ori.

ambele marcheaza & peste 2.5 goluri

PSG, din nou campioană

PSG a reușit să câștige al 12-lea titlu de campioană în Ligue 1, deși în weekend a bifat doar o remiză cu Le Havre – 3-3 pe teren propriu. Jocul rezultatelor a avantajat-o însă pe trupa lui Luis Enrique – care acum se va deplasa în Germania cu un moral excelent.

Mbappe, Lee Kang In, Skriniar sau Donnarumma au început duelul cu Le Havre de pe banca de rezerve – pentru a fi menajați înainte de înfruntarea pe Signal Iduna Park. PSG a fost nevoită să treacă de Barcelona în sferturile de finală, în timp ce Dortmund a eliminat-o pe Atletico Madrid.

După succesul de acasă cu Atletico, Dortmund nu a mai reușit să obțină vreo victorie. Echipa a terminat la egalitate cu Leverkusen în campionat, iar apoi a pierdut la RB Leipzig – scor 4-1. În urma eșecului din weekend, singura șansă a galben-negrilor de a mai evolua în Champions League și sezonul viitor – rămâne finala de pe Wembley. Ultimul act va avea loc pe data de 1 iunie – de la ora 22:00 – pe celebrul Wembley din Londra.

victorie PSG

Cotele au fost preluate din oferta operatorului online Unibet și pot suferi modificări în orice moment.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON