Tyson Fury vs Francis Ngannou –  Battle of the Baddest

Tyson Fury vs Francis Ngannou -  Battle of the Baddest

sursa foto: Propa Boxing ( Youtube)

Tyson Fury vs Francis Ngannou –  Battle of the Baddest , este un meci care cu siguranta va ramane in istorie. Lupta dintre cei doi se va disputa pe 28 octombrie 2023 la Riad in Arabia Saudita. Fanii sporturilor de contact au primit cu entuziasm vestea ca cei doi mari sportivi se vor infrunta intr-un showmatch.

Cote Betano

Tyson Fury vs Francis Ngannou - Prezentare cote Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Tyson Fury

Este campionul mondial la categoria grea din box si va intra din nou in ring pentru a-si demostra suprematia impotriva lui Francis “The Predator” Ngannou. Tyson Fury, supranumit “Gypsy King”, este cunoscut pentru stilul sau agresiv, dar si pentru tehnica sa superioara. De asemenea este unul dintre luptatorii ce au capacitatea de a-si controla adversarii din ring prin avantajul alonjei. Cu un record deosebit de victorii si titluri castigate, Fury este considerat unul dintre cei mai buni boxeri ai generatiei sale.

Francis Ngannou

Porecla sa spune totul despre stilul sau de lupta pe care l-a abordat in cusca de MMA. Campionul UFC la categoria grea este recunoscut pentru forta sa distrugatoare, avand in palmares knockout-uri devastatoare. Unul meci memorabil pentru fanii sportului de contact a fost cel dintre Francis vs Alistair Overeem. Pe langa aceasta victorie spectaculoasa, camerunezul se mai poate lauda cu inca 12 KO in cariera.

Statistici luptatori

Statistici luptatori - Tyson Fury vs Francis Ngannou

Cine castiga?

“Batalia celor mai duri”, aduce in prim-plan doi sportivi deosebiti ce au reusit sa aduca multa emotie si suspans in lumea sporturilor de contact. Tyson Fury si Francis Ngannou fac parte din categoria grea a luptelor, drept urmare acest meci devine si mai interesant. Camerunezul este un adversar de temut pentru orice adversar din lume. Chiar si asa tranzitia sa catre box prespune o provocare foarte mare. Pe cealalta parte, Fury se va folosi de experienta uriasa si de alonja ce ii ofera un avantaj excelent. In orice caz, o sa fie foarte complicat sa iasa “curat” din aceasta batalie, avand in vedere forta de temut a lui Ngannou. Avand in vedere cele mentionate si ca vorbim totusi despre un meci pe reguli de box, ma astept sa vizionam minim 6 reprize.

Tyson Fury vs Francis Ngannou -  "Battle of the Baddest"

100% BONUS la depunere 500 RON

Acest meci reprezintă un crossover între două discipline diferite, boxul și MMA, și este așteptat să fie unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului. Daca iti place recomandarea, atunci te invit sa dai click pe imagine si sa incasezi bonusul de pana la 500 RON pe sport. De asemenea, poti intra sa vezi si alte optiuni interesante pentru “Battle of the Baddest”.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON