Top 3 seriale de sport – fotbal american

Top 3 seriale de sport – fotbal american: Ce poate fi mai placut decat sa te uiti la un serial bun? Cu atat mai mult cand vorbim despre sport si intr-o perioada in care acesta lipseste. Fotbal american, fotbal, baschet sau viata de sportiv, toate sunt subiecte despre care s-au scris carti si s-au realizat filme de exceptie. De aceasta data noi va aducem pe tapet top 3 seriale de sport pe care le puteti viziona.

Fotbalul american este un sport care atrage foarte multa lume in fata televizorului, cat si pe stadion. Super Bowl este unul dintre cele mai grandioase evenimente sportive anuale, care valoreaza peste un miliard de dolari. Pe langa faptul ca vinde jumatate de minute de publicitate cu aproximativ cinci milioane de dolari, este si unul dintre evenimentele pe care se pariaza cel mai mult. Fotbalul american face parte din cultura americana, deseori fiind asociat cu date importante, precum Ziua Recunostintei.

Top 3 seriale de sport: All American

  • Nota IMDB: 7,6
  • Genul: drama
  • Actori principali: Daniel Ezra, Samantha Logan, Michael Evans Behling
  • Unde poti sa-l vezi: Netflix, Amazon sau il poti descarca de pe Filelist

Daca sunteti fan al fotbalului american (NFL), atunci All American este exact serialul pe care nu trebuie sa-l ratati. Filmul este despre un promitator jucator de fotbal american din Los Angeles, care este recrutat de catre cei de la Beverly Hills High. Serialul este inspirat dupa viata lui Spencer Paysinger, un jucator de fotbal american, care de-a lungul timpului a evoluat pentru New York Giants, Miami Dolpins, New York jets si Carolina Panthers.

Daniel Ezra il interpreteaza pe Spencer, un star al fotbalului american juvenil. Pentru a putea juca sportul favorit acesta se transfera de la Creenshaw High School la Beverly Hills High, colegiul rival. In defintiv este vorba despre orgolii si despre rivalitate. Cele doua licee fiind recunoscute pentru lupta de zi cu zi. Spencer este impuscat de catre rivalii sai din gasca lui Tyrone, iar glontul ii ramane in corp, ceea ce il face sa se retraga pentru putin timp. El se opereaza si isi continua visul de a ajunge jucator in NFL, in ciuda problemelor dintre gasti.

Top 3 seriale de sport: Friday Night Lights

  • Nota IMDB: 8,7
  • Genul: drama
  • Actori principali: Kyle Chandler, Connie Britton, Aimee Teegarden, Brad Leland, Taylor Kitsch
  • Unde poti sa-l vezi: Netflix sau il poti descarca de pe Filelist

Aparut in 2004, Friday Night Lights este un film de genul drama, care urmareste povestea echipei Dillon Panthers si cea a antrenorului Eric Taylor. Este una dintre cele mai bune echipe echipe de fotbal american dintre cele de liceu. Regizorul Peter Berg a dat viata cartii lui H. G Bissinger, cu acelasi nume, aparuta la inceputul anilor 90.

In rolurile principale sunt Eric Taylor (Kyle Chandler) si Tami Taylor (Connie Britton), unul antrenor si altul profesor in cadrul aceluiasi liceu. Nu este deloc usor sa formeze un grup pentru ca in fiecare zi jucatorii se confrunta cu numeroase probleme ale vietii. Banii, drogurile, avortul, valorile familiei, toate sunt probleme pe care antrenorul Eric Taylor incearca sa le rezolve, sa-si pastreze echipa aproape. Friday Night Lights a fost lansat pe TV in anul 2006, reusind intr-un timp relativ scurt sa isi faca fani. In 2011, dupa cinci sezoane si peste 50 de episoade, Friday Night Lights s-a incheiat.

Top 3 seriale de sport: Ballers

  • Nota IMDB: 7,6
  • Genul: drama, comedie
  • Actori principali: Dwayne Johnson, John David Washington, Donovan Carter, Troy Garity, Rob Corddry
  • Unde poti sa-l vezi: HBO GO, Netflix

Amator al sportului, Stephen Levinson a produs Ballers avandu-l in rol principal pe carismaticul Dwayne “The Rock” Johnson, in rolul lui Spence Strasmore. Acesta este fost jucator de NFL, care a ales sa ramana aproape de acest domeniu, ca manager financiar, incercand sa castige increderea jucatorilor de fotbal american. El face echipa cu Joe Krutel (Rob Corddry) si incearca sa ia cele mai bune decizii.

Ballers imbina perfect drama si umorul de zi cu zi, toate pentru a te tine aproape de televizor. Sunt doua dintre calitatile lui Dwayne Johnson, unul dintre cei mai bine platiti actori ai momentului. In anul 2019, acesta a castigat nu mai putin de 89,4 milioane si a fost in topul celor mai bine remunerati actori ai anului.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON