Top 3 bonusuri pentru Champions League

Top 3 bonusuri pentru Champions League
Top 3 bonusuri pentru Champions League – sursa foto: facebook.com

Top 3 bonusuri pentru Champions League

Agentiile de pariuri online pun la dispozitie o multime de bonusuri extrem de interesante, cu sau fara depunere, de care este pacat sa nu profitam in aceasta perioada, in conditiile in care grupele Ligii Campionilor se apropie de final, iar meciurile devin din ce in ce mai intense, echipele luptandu-se pentru calificarea in “primavara” europeana.

Vezi in acest articol care sunt cele mai bune trei bonusuri de care am putea beneficia in aceasta saptamana pentru partidele din cea mai importanta competitie inter-cluburi din Europa.

Top 3 bonusuri pentru Champions League

1. Unibet

Agentia de pariuri online Unibet are un bonus de bun-venit foarte interesant, care consta intr-un Pariu Fara Risc de pana la 300 RON + 200 Rotiri Gratuite fara conditii de rulaj. Asadar, ai ocazia sa pariezi fara frica, deoarece, daca norocul nu iti surade, aceasta casa de pariuri iti va returna miza sub forma de bonus. De asemenea, poti obtine si ceva banuti extra din Rotirile Gratuite, asa ca da ca nu ai cont, click pe bannerul de mai jos sau acceseaza ACEST LINK!

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

2. Betano

Daca nu ai cont la aceasta casa de pariuri online, ai ocazia sa profiti atat de un bonus fara depunere, cat si de un bonus la depunere de pana la 500 RON, daca dai CLICK AICI. Totusi, daca deja te-ai inregistrat cu un cont, nu iti face griji, deoarece ai in continuare oferte foarte bune de care poti beneficia, cum ar fi EuroMisiunea Betano.

  • Plaseaza un bilet (multiplu sau folosind functia BetBuilder) pe meciurile din Champions League, Europa League si/sau Conference League.
  • Include minim trei selectii pe bilet, la o cota minima de 1.50 per selectie.
  • Miza minima acceptata este de 50 RON.
  • Daca biletul tau este necastigator, vei primi jumatate din miza inapoi, pana la 100 RON.

444 ROTIRI FARA DEPUNERE LA BURNING HOT

Cod promo: VARA444

3. Superbet

Superbet, una dintre cele mai importante agentii de pariuri online de pe teritoriul tarii nostre, vine cu unul dintre cele mai interesante bonusuri de bun-venit de pe piata. Daca iti deschizi cont prin ACEST LINK sau prin bannerul de mai jos, in contul tau se vor aloca 250 Rotiri Gratuite + 25 RON, iar daca efectuezi depunerea minima de 20 RON ti se vor mai acorda 300 Rotiri Gratuite +50 RON. De asemenea, poti revendica si pachetul de bun-venit, care consta intr-un bonus de pana la 500 RON.

350 Rotiri Gratuite la SHINING CROWN

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

VEZI AICI TOATE RECOMANDARILE NOASTRE DIN UCL!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON