Semifinalele Euro 2024 – cotele la pariuri si cele mai bune ponturi pariuri

Semifinalele Euro 2024 – cotele la pariuri si cele mai bune ponturi pariuri / sursa foto Facebook.com

Semifinalele Euro 2024 sunt din ce in ce mai aproape, iar microbistii isi pregatesc deja biletele la pariuri pentru cele doua dueluri de foc:

Ambele partide vor putea fi urmarite in exclusivitate pe PRO TV. Castigatoarele celor doua semifinale se vor infrunta in finala EURO 2024, pe data de 14 iulie – de la ora 22:00 – la Berlin. In oferta operatorului online Betano, Spania a devenit favorita numarul 1 la trofeu. Iata cotele la pariuri afisate inainte de semifinale:

Spania 🇪🇸 – 2.90

Franta 🇫🇷 – 3.65

Anglia 🇬🇧 – 3.85

Olanda 🇳🇱 – 5.50

Inainte de a vorbi despre cele 2 semifinale, iti prezint unul din cele mai tari bonusuri pe care le poti incasa chiar acum. Este vorba de Betano, acolo unde toti clientii noi pot incasa pana la 500 RON, foarte usor. Trebuie doar sa urmezi cei 3 pasi de mai jos:

✅ Prima oara, APASA AICI pentru a completa formularul de inregistrare Betano – pe desktop sau pe mobil

✅ Apoi, finalizeaza procesul de verificare KYC

✅ Acum alimenteaza-ti noul cont cu pana la 500 RON, iar operatorul online iti va dubla depozitul. Nu iti mai ramane decat sa plasezi ponturi pariuri pe semifinalele Euro 2024!

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Spania vs Franta – schimbare de atitudine in semifinalele Euro 2024?

Franta nu a fost interesata prea mult de spectacol la acest turneu final, avand doar 3 goluri marcate. Kylian Mbappe a punctat din penalty, in timp ce austriecii si belgienii au marcat in propria poarta. Restul jucatorilor din lotul lui Didier Deschamps nu au avut realizari pe faza ofensiva, asadar ramane de vazut daca va exista o schimbare de atitudine acum.

Chiar si asa, Franta a ajuns pana in semifinalele Euro 2024, dupa un sfert de finala tensionat – contra Portugaliei. Cele doua nationale s-au intrecut in ratari timp de 120 de minute, iar totul s-a decis la penalty-uri. Francezii au executat impecabil, in timp ce lusitanii au dat gres prin Joao Felix.

De partea cealalta, Spania a eliminat gazda turneului – Germania. Ibericii au condus pana aproape de final, insa nemtii au revenit pe tabela si au impins meciul in prelungiri. Acolo, Mikel Merino a reusit sa faca diferenta, iar Spania a fost iertata de o lovitura de pedeapsa – dupa o minge atinsa de Cucurella cu mana.

Spania vs Franta a avut loc ultima oara in finala Nations League, de pe 10 octombrie 2021. Atunci ibericii deschideau scorul prin Oyarzabal, iar Karim Benzema si Kylian Mbappe intorceau scorul. Au trecut 3 ani, iar cotele la pariuri sunt foarte echilibrate pentru aceasta semifinala:

Cote pariuri Spania vs Franta

Casa de PariuriSPANIA 🇪🇸EGALITATEFRANTA 🇫🇷
Superbet2.652.903.10
Betano2.622.853.15
Unibet2.752.803.25

In mod normal, francezii vor incerca din nou sa prelungeasca acest duel cat mai mult si sa taie din elanul ofensiv al ibericilor. De partea cealalta, spaniolii nu se vor mai avanta in atac precum in meciul cu Georgia, fiind vorba despre un adversar de calibru mondial.

Olanda vs Anglia – noua rasturnare de scor?

Gareth Southgate si elevii sai au trecut de la extaz la agonie si invers, in fazele eliminatorii de la Euro 2024. Britanicii au fost la doar cateva secunde de a se opri in optimi, insa golul din foarfeca al lui Jude Bellingham a impins in prelungiri duelul cu Slovacia. A urmat reusita lui Harry Kane, care a dus-o pe Anglie in sferturi.

Acolo, Elvetia a deshcis scorul cu un sfert de ora inainte de final, insa Saka a egalat in minutul 80. La penalty-uri, britanicii au fost impecabili si au marcat de 5 ori, in timp ce elvetienii au avut doar 3 reusite, Akanji irosind prima lovitura.

De partea cealalta, Olanda a trait si ea periculos. Fosta adversara a tricolorilor din optimi a egalat-o pe Turcia in minutul 70 si a dat lovitura in minutul 76, atunci cand Muldur a gresit si a marcat in propria poarta. Acum, cele doua se intalnesc in semifinalele Euro 2024, intr-un duel foarte echilibrat:

Cote pariuri Olanda vs Anglia

Casa de PariuriOLANDA 🇳🇱EGALITATEANGLIA 🇬🇧
Superbet3.253.002.65
Betano3.252.852.57
Unibet3.302.902.65

Pe faza defensiva, cele doua nationale nu stralucesc in ultima perioada. De asemenea, ambele au in ofensiva jucatori ce pot face diferenta oricand – Depay, Weghorst sau Xavi Simons respectiv Harry Kane, Phil Foden sau Jude Bellingham. Cel mai probabil, Olanda vs Anglia va produce spectacol in semifinalele Euro 2024! Mai jos puteti vedea ponturile pentru EURO 2024

ambele echipe marcheaza @ 2.00

Iti recomandam sa citesti si urmatoarele articole:

Tu ce ponturi pariuri vei plasa pe semifinalele Euro 2024?

PARIAZA PE SEMIFINALE CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite