Saptamana finalelor in Europa

Saptamana finalelor in Europa / sursa foto Facebook Manchester City

Saptamana finalelor in Europa este aceasta in care ne aflam, fara doar si poate. Microbistii de pe “Batranul Continent” se pot delecta in urmatoarea perioada cu 3 dueluri:

  • Atalanta vs Leverkusen (22.05, 22:00 – finala Europa League)
  • Manchester City vs Manchester United (25.05, 17:00 – finala FA Cup)
  • Kaisserslautern vs Leverkusen (25.05, 21:00 – finala Cupei Germaniei)

Unibet, una din cele mai populare case de pariuri online, le pune deja la dispozitie clientilor sai o multime de piete interesante pe care pot miza. De asemenea, pariorii au ocazia de a se delecta in weekend cu promotii de top!

Unibet ofera promotii si functii exclusive!

Inainte de a miza pe finalele Europa League, FA Cup sau DFB Pokal, asigura-te ca ai aruncat o privire peste cele mai importante promotii ale celor de la Unibet:

  • Cash Out – una din cele mai valoroase optiuni pentru pariori, cu ajutorul careia se pot retrage in orice moment
  • Combo Booster – promotie cu ajutorul careia castigurile pot creste cu pana la 50%
  • Game of Champions – concursul la capatul caruia cei mai inspirati pariori au ocazia de a castiga un premiu fabulos, in valoare de 120.000 RON cash

Continua invincibilitatea nemtilor?

Xabi Alonso tocmai ce a reusit sa incheie sezonul de Bundesliga fara infrangere, iar atmosfera in vestiarul celor de la Leverkusen este una cu adevarat fabuloasa. Gruparea germana pare ca nu vrea sa se opreasca, iar in acesta saptamana are in fata doi pasi uriasi.

Mai intai, Lever se va deplasa in Irlanda, pentru finala de Europa League – cu Atalanta. Sambata, campioana Germaniei va evolua in finala cupei, contra celor de la Kaisserslautern. Meciul cu italienii se anunta unul destul de dificil, dupa ce Scamacca & co. au defilat in semifinale, contra celor de la Marseille.

Atalanta nu le-a oferit francezilor vreo sansa in mansa retur de pe teren propriu, castigata cu scorul de 3-0. Bayer Leverkusen pare insa pregatita, dupa un 2-2 cu AS Roma, un 5-0 in deplasarea de la Bochum si un 2-1 acasa, cu Augsburg.

victorie-Leverkusen-ambele-marcheaza
victorie-Leverkusen-ambele-marcheaza

Derby din Manchester in Londra

Ultimul act al Cupei Angliei este programat pe data de 25 mai, de la ora 17:00. In capitala, pe celebrul Wembley, cele doua mari rivale din Manchester se vor duela. Echipa lui Erik ten Hag isi joaca ultima sansa la fotbalul european, dupa ce a incheiat pe locul 8 in clasamentul din Premier League.

De partea cealalta, Manchester City incearca in continuare sa isi indulceasca amarul eliminarii din UEFA Champions League. In weekend, baietii lui Pep Guardiola si-au adjudecat titlul, dupa o victorie pe Etihad Stadium – contra celor de la West Ham.

Acum, “cetatenii” isi doresc sa puna capat acestei stagiuni cu o victorie in fata rivalei locale. Anul trecut, Manchester City a castigat Cupa Angliei dupa o finala cu United. Campioana Angliei se impunea cu scorul de 2-1, dupa reusitele lui Gundogan. In Premier League, City si-a surclasat rivala in acest sezon – 3-0 pe Old Trafford si 3-1 acasa.

peste-2.5-goluri-Manchester-City
peste-2.5-goluri-Manchester-City

Saptamana finalelor se incheie in Germania

Ultimul meci al lui Xabi Alonso in acest sezon va avea loc pe 25 mai, de la ora 21:00. Leverkusen o va intalni pe Kaiserslautern – o formatie de liga secunda – in finala Cupei Germaniei. Cei de la Kaiserslautern au incheiat pe locul 13 in clasamentul din 2.Bundesliga, cu doar 39 de puncte adunate in 34 de etape.

In semifinale, alb-rosii au depasit-o pe modesta Saarbrucken fara emotii, scor 2-0. Ultima oara, cele doua formatii s-au intalnit pe 3 martie 2015, in optimile de finala ale Cupei Germaniei. Atunci, Leverkusen se impunea cu scorul de 2-0 dupa prelungiri, tabela ramanand intacta in primele 90 de minute.

Ramane de vazut cum va gestiona antrenorul iberic aceasta finala, care vine la doar 3 zile distanta de ultimul act din Europa League.

Kaiserslautern-marcheaza
Kaiserslautern-marcheaza

Cotele au fost preluate din oferta operatorului online Unibet și pot suferi modificări în orice moment.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON