Romania si Slovacia, remiza programata? Vezi cat au scazut cotele la pariuri

Romania si Slovacia, remiza programata? Vezi cat au scazut cotele la pariuri / sursa foto Facebook

Romania si Slovacia, remiza programata? Cele doua nationale au ocazia de a merge impreuna in optimile de finala EURO 2024, in cazul in care meciul direct se incheie la egalitate.

Dupa victoria exuberanta cu 3-0 a Romaniei din prima etapa, contra Ucrainei, multa lume vedea o surpriza si in fata Belgiei. Surpriza nu a venit insa, iar Romania a pierdut cu 0-2, cu o deschidere de scor foarte rapida a belgienilor. Cu toate acestea, ne mentinem pe primul loc inaintea ultimei etape a grupelor. Asta, datorita intoarcerii de scor a Ucrainei din meciul cu Slovacia. 

Clasament Grupa E EURO 2024

In urma celor doua etape disputate in aceasta grupa, toate echipele sunt la egalitate de puncte. Daca in ultima etapa ambele meciuri s-ar incheia la egalitate, toate echipele ar avea 4 puncte. In acest caz, primul criteriu de departajare nu va fi cel al meciurilor directe, ci cel al golaverajului.

Trebuie spus ca Romania are cele mai multe goluri marcate din aceasta grupa. Acesta ar putea fi un mare avantaj, deoarece urmatorul criteriu de departajare, dupa cel al meciurilor directe si cel al golaverajului, este cel al golurilor marcate.

100% BONUS la depunere 500 RON

Romania si Slovacia, remiza programata?

Asadar, in ce situatie ne vom califica din grupa si de pe ce loc? In cazul unei victorii ne vom califica de pe primul loc daca, in cealalta partida, Belgia nu se va impune in fata Ucrainei. In caz ca Belgia va castiga, vom termina pe locul secund in grupa, din cauza meciului direct.

Remiza in meciul cu Slovacia ne-ar califica si pe noi, insa si pe slovaci. Asadar, rezultatul de egalitate este singurul care garanteaza prezenta noastra, insa si a slovacilor in optimi. Nu degeaba casele de pariuri online au setat o cota destul de mica pentru o remiza. Spre exemplu, la Betano, cota a ajuns deja la 2.02 si e posibil sa mai scada! Inainte de meciul de aseara, cota era 3.10.

✅ Este foarte usor sa pariezi cu un BONUS de 500 RON pe o remiza intre Romania si Slovacia. Trebuie doar sa DESCHIZI UN CONT NOU, sa finalizezi procesul de verificare KYC si sa efectuezi o prima depunere – ce va fi dublata! ✅

Daca se va inregistra o remiza in meciul dintre Romania si Slovacia, iar in celalalt meci al grupei vom avea o echipa castigatoare, Romania va termina pe pozitia secunda, iar Slovacia pe 3. Cu 4 puncte este imposibil, practic, sa nu te califici mai departe daca termini pe pozitia a treia. 

Egalitate in Romania vs Slovacia @ 2.02

Daca meciul Romaniei se va incheia cu scorul de 0-0, iar cel al Belgiei cu scorul de 1-1, vom fi la egalitate perfecta cu Belgia la golaveraj. Urmatorul criteriu de departajare este cel al meciurilor directe. Asadar, Belgia ar castiga grupa in acest caz. Slovacia si Ucraina au un golaveraj mai slab ca al nostru.

Daca si in meciul Romaniei, dar si in cel al Belgiei, se va inregistra o remiza cu acelasi scor, Romania va castiga grupa, datorita golurilor mai multe marcate.

In cazul unei infrangeri a Romaniei, vom termina pe ultimul loc daca in meciul dintre Belgia si Ucraina se va inregistra un rezultat de egalitate sau daca Ucraina se va impune. In caz ca Belgia va castiga, Romania va termina pe pozitia a treia.

Tu ce parere ai, ce se va intampla in meciul dintre Romania si Slovacia?

UPDATE 25 iunie

Calculele continua in grupa Romaniei, iar in dimineata zilei de 25 iunie, cam asa arata situatia – daca aruncam o privire peste ce cote pariuri Romania – Slovacia exista pe piata:

  • victorie Romania – cota: 3.90 – 4.00
  • egal – cota: 2.02 – 2.12
  • victorie Slovacia – cota: 3.25 – 3.35
cote pariuri romania slovenia
ACTIVEAZA BONUSUL DE 500 RON!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON