Retrageri in 3 ore la Betano

Retrageri in 3 ore la Betano: Betano continua sa inoveze, iar incepand cu anul 2021, retragerile pot fi efectuate mult mai repede. Daca pana atunci o retragere de la Betano – una din cele mai importante case de pariuri online din Romania – dura in jur de 6-7 ore, chiar mai mult uneori, ei bine timpul s-a redus considerabil. În mai putin de 3 ore, poti avea banii in cont!

Ai reusit sa castigi Biletul Zilei si ai nevoie de bani in aceasta seara? Nu sunt probleme, deoarece noua functie Betano te ajuta sa ii ai in maxim 3 ore! Acest lucru se aplica atat castigurilor de la pariuri sportive, cat si celor din Cazinoul Betano.

Metode de plata acceptate de Betano, pentru retrageri

Ce carduri sunt eligibile pentru retrageri in 3 ore la Betano?

ATENTIE! Aceasta retragere rapida este valabila pentru cardurile VISA ce au fost emise in Romania de catre o banca ce detine optiunea VISA Direct. Astfel, dupa cum putem observa in lista de mai sus, o retragere de minimum 40 RON cu ajutorul unui astfel de card VISA, scurteaza la minim drumul banilor catre buzunarul tau.

In cazul celor care utilizezi Skrill, Neteller sau Paysafe, nu exista motive de ingrijorare, deoarece banii ajung in aceeasi zi. Nu vor fi 3 ore, insa timpul estimat este unul destul de scurt. Singura optiune ce necesita cateva zile lucratoare,este cea a retragerii prin transfer bancar. In acel caz suma minima de retragere este 80 RON si dureaza intre 1 si 4 zile lucratoare.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cine este Betano?

Betano reprezinta unul din cei mai importanti operatori online de pariuri ce opereaza pe teritoriul Romaniei. Brandul insa si-a continuat expansiunea, iar an de an apar promotii si facilitati noi pentru clientii fideli. Oferta de Bun Venit a celor de la Betano este una excelenta. Vorbim de un bonus de 100% in limita a 500 RON, pentru depuneri intre 25 si 100 RON.

Vrei sa beneficiezi de acest super bonus? Acceseaza acest link

Nu mai sta pe ganduri. Deschide un cont daca nu ai unul, consulta ponturile noastre si alcatuieste un bilet castigator. Tot ce mai ai de facut apoi este sa retragi banii, pentru a te putea bucura de ei!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON