Radu Dragusin la Tottenham! Cand poate debuta?

Radu Dragusin la Tottenham! Cand poate debuta? sursa foto Facebook Fabrizio Romano

Radu Dragusin la Tottenham! Aceasta este fara indoiala stirea momentului in fotbalul romanesc. De altfel, transferul internationalului roman de la Genoa la Tottenham a tinut capul de afis in perioada de mercato, din ultimele zile.

Din cate se pare, Bayern Munchen a incercat sa deturneze mutarea fundasului central in varsta de 21 de ani si a aparut cu o oferta de ultim moment. Radu Dragusin insa a ales sa urmeze calea lui Ilie Dumitrescu si Vlad Chiriches, astfel ca a semnat cu Tottenham!

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, suma de transfer se ridica la 30 de milioane de euro. De asemenea, Spence a fost cedat la Genoa sub forma de imprumut, in schimbul lui Radu Dragusin.

Radu Dragusin la Tottenham! Cand poate debuta?

Radu Dragusin a evoluat in tricoul celor de la Genoa pentru un sezon si jumatate. In stagiunea 2022/2023, acesta a marcat de 4 ori in 39 de aparitii. In actualul sezon, internationalul roman reusise sa puncteze de 2 ori in 19 partide. Acesta a fost decisiv acum 2 runde, cand a egalat in partida cu Inter Milano si a obtinut un punct.

Inainte de Genoa, Dragusin evoluase la Salernitana, Sampdoria si Juventus. Acesta a apucat in sezonul 2020/2021 sa debuteze la echipa mare a “Batranei Doamne” si si-a trecut in palmares doua trofee:

⚽ Cupa Italiei

⚽ Supercupa Italiei

Inainte de a implini 22 de ani, Radu Dragusin face un pas urias in Premier League. Acesta va imbraca tricoul celor de la Tottenham, fiind al 4-lea roman – dupa Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu si Vlad Chiriches. In total, va deveni al 16-lea roman in campionatul englez.

Cu siguranta, microbistii din Romania vor avea acum un motiv in plus sa plaseze ponturi Premier League, mai ales atunci cand gruparea din capitala va evolua.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cand poate debuta Dragusin la Tottenham?

In momentul de fata, Tottenham are probleme de efectiv. Christian Romero este accidentat, in timp ce Eric Dier si Ben Davies nu reprezinta solutii viabile pe postul de fundas central.

Tottenham va avea urmatoarea partida in campionat, pe 14 ianuarie – cu Manchester United. Dupa deplasarea pe Old Trafford, londonezii vor evolua cu Manchester City – in campionat. Putin probabil insa ca Radu Dragusin sa evolueze in aceste doua partide.

In schimb, acesta ar putea aparea la finalul lunii ianuarie – atunci cand Tottenham o gazduieste pe Brentford. Trei zile mai tarziu, Spurs se va deplasa pe Goodison Park – pentru un duel cu Everton – tot in Premier League.

Cel mai scump jucator roman din istorie

Suma de transfer este una cu adevarat impresionanta pentru un international roman, iar Edward Iordanescu are ocazia de a avea in lot, anul viitor la EURO 2024 – un titular in Premier League.

Pana acum, Adrian Mutu era jucatorul roman pe care s-a platit cea mai mare suma de transfer, in 2003. Iata cum arata top 10 in momentul de fata:

  1. Radu Dragusin – Genoa ⚽ Tottenham (30 de milioane – 2024)
  2. Adrian Mutu – Chelsea ⚽ Parma (19 milioane – 2003)
  3. Cristian Chivu – Roma ⚽ Ajax (18 milioane – 2003)
  4. Razvan Marin – Standard Liege ⚽ Ajax (12.5 milioane – 2019)
  5. Ionut Radu – Genoa ⚽ Inter (10.6 milioane – 2019)
  6. Nicolae Stanciu – Sparta Praga ⚽ Al Ahli (10 milioane – 2019)
  7. Vlad Chiriches – Steaua ⚽ Tottenham (9.5 milioane – 2013)
  8. Alexandru Mitriţa – Universitatea Craiova ⚽ New York City (8 milioane – 2019)
  9. George Puscas – Inter ⚽ Reading (7.5 milioane – 2019)
  10. Ciprian Marica – Şahtior Doneţk ⚽ VfB Stuttgart (7 milioane – 2007)

*sumele prezentate sunt in euro

Pariaza pe Premier League cu 500 RON Bonus!

Ce parere ai despre stirea momentului in fotbalul romanesc, Radu Dragusin la Tottenham? Crezi ca se va impune internationalul roman?

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON