Ponturi Slovacia vs Austria – Meci Amical

Ponturi Slovacia vs Austria - Meci Amical
Ponturi Slovacia vs Austria – Meci Amical – Sursa foto: Facebook

Ponturi Slovacia vs Austria – Meci Amical. Sambata, 23 martie 2024, cu incepere de la ora 19:00, pe “Tehelne pole” din Bratislava, le vom vedea la lucru pe Slovacia si Austria. Intalnnirea va putea fi urmarita in direct pe Digi Sport 3 si Prima Sport 1.

Ponturi Slovacia vs Austria

Agentiile de pariuri online ii vad usor favoriti pe austrieci carora le atribuie 2.27 la victorie. Avem o alternativa interesanta si la goluri, acolo unde primim 2.20 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Slovacia vs Austria

Ponturi Slovacia vs Austria - Meci Amical

800 ROTIRI GRATUITE LA RISE OF RA

COD PROMO: 8ANI

Slovacia

Nationala antrenata de italianul Francesco Calzona a obtinut calificarea la Campionatul European din Germania desi au inceput campania cu mari emotii, bifand o remiza acasa in compania Luxemburgului, ca mai apoi sa castige doar cu 0-1 in Liechtenstein, totusi, tabara slovaca a reusit sa aiba prestatii din ce in ce mai bune spre final si sa isi castige majoritatea partidelor.

Au terminat grupa pe pozitia a doua, cu un total de 22 de puncate, avand cu 8 mai putin decat Portugalia care a dominat grupa de la inceput pana la sfarsit. Inaintea acestei partide de verificare remarcam faptul ca au incheiat anul 2023 cu 3 victorii consecutive.

In afara acestei confruntari, “sokoli” vor mai avea de disputat 3 meciuri de verificare inaintea turneului final. Peste 3 zile se vor deplasa in Norvegia, iar la inceputul lunii iunie se vor mai duela cu modesta nationala a celor din San Marino si cu Tara Galilor.

  • Echipa probabila: Rodak; Pakarik, Satka, Jirka; Hancko; Duda, Hrosovsky, Benes; Suslov, Mak, Bozenik

Austria

“Burschen” au obtinut si ei biletele pentru Germania fara prea mari emotii, desi se anunta o lupta mult mai acerba pentru primele doua pozitii. Ca si adversari lor au incheiat grupa pe pozitia secunda, cu 19 puncte, doar cu unul mai putin decat Belgia care a castigat grupa, si i-au lasat acasa pe suedezii care au acumulat doar 10 puncte.

Una dintre principalele calitati ale reprezentativei pregatite de Ralf Rangnick, acolo unde au in compartiment cativa jucatori de mare calitate. Golgheter in preliminarii a fost jucatorul celor de la Dortmund, Marcel Sabitzer, gratie celor 4 reusite, urmat de alti doi jucatori ce evolueaza in Bundesliga, Gregoritsch si Christoph Baumgartner.

Anul 2023 l-au incheiat cu un meci amical in compania tarii gazda a campionatului european, Germania. Au avut o evolutie excelenta in fata fostei campioanei mondiale, pe care au invins-o, scor 2-0, intr-o partida ce s-a desfasurat la Viena. Remarcam si faptul ca ultimele 3 jocuri s-au incheiat cu victorie pentru ei.

  • Echipa probabila: A Schlager; Posch, Lienhart, Danso, Mwene; Baumgartner, Seiwald, X Schlager; Laimer, Sabitzer, Gregoritsch

Ponturi Slovacia vs Austria

Ponturi Slovacia vs Austria. Este un test excelent pentru cele doua nationale care vor fi prezente la turneul final din Germania. Nu vad o favorita certa aici, ambele tabere avand atuurile sale inaintea acestei confruntari. Consider pronosticul de “peste 1.5 goluri” foarte potrivit aici, avand in vedere ca putem vedea reusite din partea oricarei formatii.

Peste 1.5 goluri @ 1.42

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON