Ponturi Romania vs Irlanda de Nord – Meci amical

Ponturi Romania vs Irlanda de Nord - Meci amical
Ponturi Romania vs Irlanda de Nord – Meci amical – Sursa foto: Facebook

Ponturi Romania vs Irlanda de Nord – Meci amical. Vineri, 22 martie 2024, incepand cu ora 21:45, pe “Arena Nationala”, echipa national de fotbal a Romaniei da piept cu Irlanda de Nord intr-o partida amicala. Partida va putea fi urmarita in direct pe Prima TV.

Ponturi Romania vs Irlanda de Nord

Cele doua nationale au remizat in ultimele 3 intalniri directe, pronostic care ne-ar inmulti investitia de 3.35 ori daca s-ar intampla si in aceasta seara. “Tricolorii” sunt vazuti ca favoriti de catre Betano, care le atribuie 1.80 la un eventual succes.

Prezentare cote Betano – Romania vs Irlanda de Nord

Ponturi Romania vs Irlanda de Nord - Meci amical

800 ROTIRI GRATUITE LA RISE OF RA

COD PROMO: 8ANI

Romania

Selectionata pregatita de Edi Iordanescu vine dupa o campanie neasteptat de reusita pentru EURO 2024, acolo unde au izbutit sa termine pe prima pozitie, cu un total de 22 de puncte, avand cu 5 mai mult decat Elvetia care era de departe favorita la castigarea grupei.

Pentru turneul final din Germania, echipa noastra nationala si-a programat 4 meciuri de verificare. Acesta este primul, apoi peste 4 zile ne vom deplasa la Madrid pentru a juca in compania Columbiei. In luna Iunie vom evolua din nou la Bucuresti contra Bulgariei si reprezentativa Liechtensteinului.

Ultimul nostru esec a venit tot intr-o partida amicala disputata pe 17 noiembrie 2022, atunci cand cedam pe “Cluj Arena” in fata Sloveniei, cu scorul de 1-2. De atunci, reprezentativa tricolora a bifat nu mai putin de 11 meciuri fara esec, din care 7 au fost victorii.

  • Echipa probabila: Moldovan; Ratiu, Burca, Dragusin, Bancu; Cicaldau, M.Marin, Stanciu; Hagi, Puscas, Coman

Irlanda de Nord

Reprezentativa pregatita de Michael O’Neill nu a aratat lucruri tocmai bune in ultimele preliminarii, cand au terminat penultimi, cu 9 puncte, 6 dintre ele venind chiar in fata “cenuseresei grupei”, San Marino. Totusi, au incheiat campania cu o victorie, acasa, 2-0 in fata Danemarcei.

Este o nationala total schimbata de cea ce reusea sa obtina calificarea la primul turneu final european. In 2016 izbuteau aceasta performanta istorica, nord-irladezii, atunci cand mergeau “brat la brat” alaturi de Romania la EURO. Terminau chiar pe primul loc, avand doar cu un singur punct mai mult decat Romania.

“Green and White Army” nu s-au descurcat tocmai bine pe teren strain in ultima perioada. Daca aruncam o privire pe precedentele lor 7 vizite, observam ca au bifat doar un singur succes, 0-2 in San Marino, iar din restul de 6 nord-irlandezii au iesit invinsi de pe teren.

  • Echipa probabila: Hazard; Bradley, McNair, Toal, Brown, Lewis; Thompson, Charles, Saville; Price; Charles

Ponturi Romania vs Irlanda de Nord

Atmosfera este una excelenta in tabara nationalei noastre care vine dupa nsiste preliminarii extrem de reusite. Acelasi lucru nu il putem si despre adversari nostri care au incheiat penultimi intr-o grupa in care doar San Marino a fost sub ei. Fara a fi subiectiv aici, ma duc pe victoria Romaniei pentru care avem o cota excelenta.

1 Solist @ 1.80

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON