Ponturi Portugalia vs Suedia – Meci amical

Ponturi Portugalia vs Suedia - Meci amical
Ponturi Portugalia vs Suedia – Meci amical – Sursa foto: Facebook

Ponturi Portugalia vs Suedia – Meci amical. Joi, 21 martie 2024, de la ora 21:45, pe “Estadio D. Alfonso Henriques” din Guimaraes, Portugalia si Suedia se intalnesc intr-un meci amical. Intalnirea va putea fi urmarita in direct pe Prima Sport 2.

Ponturi Portugalia vs Suedia

Reprezentativa lusitana porneste ca favorita in acest duel, primind o cota de 1.44 din partea celor de la Betano. Avem o alternativa buna si la goluri, acolo unde avem 1.72 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Portugalia vs Suedia

Ponturi Portugalia vs Suedia - Meci amical

800 ROTIRI GRATUITE LA RISE OF RA

COD PROMO: 8ANI

Portugalia

“Lusos” isi fac incalzirea pentru Campionatul European din 2024 cu doua partide amicale in aceasta perioada dedicata echipelor nationale. Un turneu final la care adversari lor de astazi nu sunt calificati, insa pare un adversar ce detine jucatori foarte interesanti.

In preliminarii, formatia lui Roberto Martinez a fost singura ce a acumulat maximul de puncte in cele 10 partide jucate. Si cifrele adunate de catre campioana europeana din 2016 au fost de invidiat, avand nu mai putin de 36 de goluri marcate si doar doua goluri primite.

Este fara doar si poate una dintre principalele favorite la castigarea EURO 2024. Conform celor de la Betano, portughezii au a sansa a patra, la o cota de 9.00. Peste 5 zile au programat un nou test, impotriva unei nationale calificate la turneul final, Slovenia.

  • Echipa probabila: Costa; Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro; Fernandes, Palhinha, J. Neves; Bernardo, Ramos, Leao

Suedia

Dupa 7 ani sub comanda lui Janne Andersson, federatia suedeza de fotbal a decis sa schimbe selectionerul, ca urmare a rezultatelor foarte slabe obtinute in ultima campanie de calificare. Nationala scandinava a incheiat pe locul 3, cu doar 10 puncte, la o distanta de nu mai putin de 9 puncte de Austria, care a terminat pe 2.

Asadar, noul selectioner al oapsetilor de astazi este fostul mare international danez, Jon Dahl Thomasson care se afla pentru prima oara la carma unei selectionate. Ultima sa aventura a avut loc la Blackburn Rovers cu care a incheiat contractul pe 24 februarie.

Viktor Gyokeres este fara doar si poate cel mai in forma jucator din tabara nordicilor. Atacantul in varsta de 25 ani ocupa primul loc intr-un top al primei 7 ligii, in ceea ce priveste golurile si pase decisive. Jucatorul lui Sporting a fost implicat in 50 dintre reusitele echipei sale. In acest top este urmat de Harry Kane, cu 47 si Kylian Mbappe, cu 46.

  • Echipa probabila: Olsen; Holm, Hien, Lindelof, Gudmundsson; Cajuste, Larsson, Forsburg; Kulusevski, Gyokeres, Isak

Ponturi Portugalia vs Suedia

Portugalia vs Suedia. O vad ca mare favorita pe formatia gazda care este superioara adversarei de astazi. Suedia a dezamagit enorm in preliminarii, desi au in componenta cativa jucatori de mare calitate. Daca ar fi fost un meci oficial, probabil as fi mizat pe victoria lustianilor, insa avand in vedere ca este o partida de verificare, merg pe un pronostic de cel putin doua goluri marcate de gazde.

Gazdele - Peste 1.5 goluri @ 1.52

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON