Ponturi Malta vs Slovenia – Meci amical

Ponturi Malta vs Slovenia - Meci amical
Ponturi Malta vs Slovenia – Meci amical – Sursa foto: Facebook

Ponturi Malta vs Slovenia – Meci amical. Malta intalneste reprezemtatova Sloveniei intr-o partida amicala ce va avea loc joi, 21 martie 2024, de la ora 20:00, pe “Ta’Qali National Stadium”.

Ponturi Malta vs Slovenia

Reprezenativa din Balcani porneste cu statut de favorita in meciul de astazi, avand o cota de 1.42 din partea agentiilor de pariuri online. De cealalta parte, o victorie surprinzatoare din partea maltezilor ne-ar asigura un profit de 7 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Malta vs Slovenia

Ponturi Malta vs Slovenia - Meci amical

800 ROTIRI GRATUITE LA RISE OF RA

COD PROMO: 8ANI

Malta

Reprezentativa insulara vine dupa preliminariile europene care nu au fost tocmai reusite pentru ei, aducandu-le esecuri pe linie in cele 8 partide. Doar doua goluri au izbutit maltezii sa inscrie, unul in meciul pierdut acasa, 1-3 cu Ucraina, si in cel din Macedonia de Nord, acolo unde au pierdu, scor 2-1.

Inaintea acestei partide, reprezentativa pregatita de italianul Michele Marcolini are o serie de 4 infrangeri la rand. Ultimul rezultat pozitiv a venit chiar intr-o partida amicala disputata acasa contra modestei nationale a Gibraltarului, cu scorul de 1-0.

Mijlocasul celor de la Stade Reims, Teddy Teuma este fara doar si poate cel mai valoros jucator din tabara malteza. Jucatorul in varsta de 30 de ani este evaluat la 7 milioane de euro in momentul de fata. Doua dintre cele 3 reusite marcate de acesta au venit in meciurile amicale jucate contra Kuweitului si Greciei.

  • Echipa probabila: Bonello; J Mbong, S Borg, Pepe, J Borg, Camenzuli; Yankam, Guillaumier, Teuma; Reid, P Mbong

Slovenia

Nationala balcanica traverseaza fara doar si poate una dintre cele mai bune perioade ale acestei reprezentative. Elevii lui Matjaz Kek a obtinut anul trecut prima prezenta a lor la un campionat european. Mai au la activ si doua califcari la Campionatele Mondiale din 2002 si 2010.

In calificarile pentru Euro 2024, slovenii s-au descurcat excelent, reusind sa termine pe pozitia secunda, la egalitate cu prima clasata, Danemarca. Benjamin Sesko a fost jucatorul cu cele mai multe reusite in preliminarii, cu 5 reusite in 9 aparitii.

S-au mai intalnit cu cei din Malta in alte 6 meciuri, toate oficiale, de fiecare data avand castig de cauza. In ultimul duel au obtinut si cel mai categoric triumf din istoria intalnirilor. Atunci izbuteau sa castige chiar aici, pe terenul maltezilor, cu scorul de 0-4.

  • Echipa probabila: Oblak; Karnicnik, Blazic, Bijol, Janza; Stojanovic, Gnezda Cerin, Elsnik, Mlakar; Sesko, Sporar

Ponturi Malta vs Slovenia

Toate drumurile ne conduc catre un succes al slovenilor care au de partea sa toate atuurile pentru a castiga acest amical. Desi Malta parca a mai avansat un pic in ultimi ani, nu ii vad producand un rezultat bun astazi. Cele doua s-au intalnit ultima oara in preliminariile pentru CM din Qatar, atunci cand Slovenia a castigat ambele partide.

2 Solist @ 1.42

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON