Ponturi Albania vs Chile – Meci amical

Ponturi Albania vs Chile - Meci amical
Ponturi Albania vs Chile – Meci amical – Sursa foto: Facebook

Ponturi Albania vs Chile – Meci amical. Vineri, 22 martie 2024, de la ora 21:45, la Parma, pe “Stadio Ennio Tardini”, se vor intalni in premiera reprezentativa Albaniei si Chile.

Ponturi Albania vs Chile

Sud-americanii porneste usor favoriti in aceasta partida de verificare, fiind cotati cu 2.22 de catre casele de pariuri online. Avem o alternati buna si la “peste 2.5 goluri” pentru care avem o cota de 2.25.

Prezentare cote Betano – Albania vs Chile

Ponturi Albania vs Chile - Meci amical

800 ROTIRI GRATUITE LA RISE OF RA

COD PROMO: 8ANI

Albania

Atmosfera este una excelenta in tabara albanezilor care vin dupa doar a doua calificare la un turneu final de Campionat European. Sub comanda selectionerului brazilian Sylvinho, “vulturii” au mers excelent in preliminarii, reusind sa castige grupa in fata Cehiei si Poloniei.

Aceasta performanta spune multe despre calitatea si viitorul acestei nationale care la EURO 2024 va avea parte o “grupa de foc” din care mai fac parte Spania, Italia si Croatia. Revenind la preliminarii, remarcam in primul rand defensiva excelenta de care au dat dovada albanezii, primind doar 4 goluri in 8 jocuri.

La fel ca majoritatea nationalelor ce vor fi prezente in Germania, “Kuq e zinjte” si-a programat 4 meciuri de verificiarea inaintea meciurilor din vara. Peste 3 zile vor juca in compania Suediei, iar inaintea plecarii la turneul final mai au doua dueluri cu Azerbaijan si Liechtenstein.

  • Echipa probabila: Strakosha; Hysaj, Kumbulla, Gjimshiti, Mitaj; Bare, Asllani, Bajrami; Asani, Broja, Cikalleshi

Selectionata sud-americana nu se afla in cel mai bun moment al istoriei sale. Calificarile pentru mondialul din 2026 sunt in desfasurare in America de Sud, acolo unde chilienii nu o duc tocmai bine, aflandu-se abia pe pozitia a opta dupa 6 runde, cu doar 5 puncte acumulate.

Drumul este lung, insa reprezentativa pregatita de Ricardo Gareca nu arata ca o contracandidata serioasa la calificare la ora actuala, Inaintea acestui duel amical, au 3 meciuri la rand fara succes, perioada in care au bifat o remiza 0-0 cu Paraguay, si doua infrangeri, 3-0 la Venezuela si 1-0 in fata Ecuadorului.

Remarcam o criza evidenta prin care trece ofensiva “la roja” in ultima vreme”. Daca aruncam o privire pe ultimele lor 7 partide, observam doar 3 reusite marcate de catre formatia considerata vizitoare. Din aceasta cifra ne putem da seama ca vor avea parte de un meci foarte greu astazi cu Albania, formatie ce sta foarte bine din punct de vedere defensiv.

  • Echipa probabila: Bravo; Isla, Diaz, Sierralta, Suazo; Nunez, Pavez, Osorio; Vargas, Brereton Diaz, Sanchez

Ponturi Albania vs Chile

Anticipez un duel echilibrat in care vom vedea o tatonare constanta pe tot parcursul celor 90 de minute. Din punct de vedere valoric, as indrazni sa spun ca albanezii stau un pic mai bine si prefer sa merg pe moralul si increderea nationalei europene pe care nu o vad pierzand acest meci de verificare.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON