Pariuri inedite pe alegerile SUA, cote excelente pe dezbaterea din această seară

Pariuri inedite pe alegerile SUA, cote excelente pe dezbaterea din aceasta seara / sursă foto Facebook

Ziua de 10 septembrie este una crucială în cursa pentru președinția SUA, iar Unibet a pregătit câteva pariuri inedite pe alegerile SUA – fiind implicată dezbaterea electorală din această seară.

Este o seară aglomerată pentru microbiști, însă cu siguranță pariorii din comunitatea noastră își doresc cât mai multe alternative. Ei bine, noi am găsit o serei de pariuri inedite pe alegerile SUA – mai exact pe dezbaterea electrorală ce va avea loc între Donald Trump și Kamala Harris.

Cei doi favoriți să îl înlocuiască pe Joe Biden la președinția SUA se vor afla față în față pe 11 septembrie, de la ora 03:00 (ora locală a României). La ora redactării articolului fostul președinte se află în pole-position, conform ofertei de cote alegeri SUA afișată de către operatorii online.

Cote pariuri alegeri SUA la Unibet:

  • Donald Trump – 1.80 🇺🇸
  • Kamala Harris – 2.00 🇺🇸

Cei doi sunt urmați de Chase Oliver și Jill Stein, care ar avea nevoie de o minune pentru a câștiga cursa. Ambii au o cotă la pariuri de 250.00!

Până la alegerile din noiembrie însă, astăză pariorii au ocazia de a plasa mai multe pariuri inedite pe alegerile SUA. Operatorul online Unibet a pregătit o serie de piețe care se bazează pe discursul celor doi candidați.

Cum nu va exista un câștigător oficial al acestie dezbateri, pariurile se îndreaptă către potențialele expresii ce vor fi rostite.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Pariuri inedite pe alegerile SUA – cum va decurge discursul lui Donald Trump?

Cuvântul la care casele de pariuri se așteaptă cel mai mult să fie folosit de către Donald Trump, este ”Mexic”. Acesta și-a exprimat în nenumărate rânduri dezacordul față de comunitatea din America de Nord, iar în precedentul său mandat a ridicat chiar un zid care să oprească valul imens de imigranți.

De asemenea, cotele la pariuri indică o posibilitate mare ca Donald Trump să utilizeze mai multe apelative la adresa adversarului:

  • Comrade Kamala @ 1.50
  • Laffin Kamala @ 2.25
  • Lying Kamala @ 2.50
  • Crazy Kamala @ 3.00
Cote pariuri discurs Donald Trump

Elon Musk reprezintă unul din cei mai influenți oameni care se află în momentul de față de partea lui Donald Trump. Fondatorul Tesla și deținătorul platformei online X are o comunitate imensă în spate, iar influența sa este una destul de mare, mai ales printre tineri.

Tocmai de aceea, una din frazele cele mai așteptate în dezbaterea de diseară este ”Elon Musk is a wonderful man”. Rostirea acestei fraze face parte din seria de pariuri inedite pe alegerile SUA ce pot fi plasate la Unibet, iar cota este de 6.00!

Pariază pe fraza ”Elon Musk is a wonderful man” @ 6.00

Kamala Harris, alegerea democraților

Joe Biden a decis după dezbaterea televizată cu Donald Trump să se retragă din cursa pentru președinția SUA, astfel că actualul conducător de stat al americanilor va fi înlocuit. Kamala Harris, vice-președintele din mandatul său, a reprezentat noua alegere a democraților.

În dezbaterea de diseară, Kamala este așteptată să folosească fraze precum ”A President for all Americans” sau ”No woman should be told” – fraze ce au primit o cotă la pariuri de 1.50.

Cote pariuri discurs Kamala Harris

Există și posibilitatea ca reprezentanta democraților să utilizeze și replici ceva mai acide, care sunt incluse în lista de pariuri inedite pe alegerile SUA:

  • You are weird @ 4.00
  • 78 year old unstable man @ 6.00
  • Agent Orange @ 51.00
  • Fake President @ 51.00

Tu vei plasa aceste pariuri inedite pe alegerile SUA? Cine crezi că va reuși să câștige cursa în luna noiembrie?

Cotele au fost preluate din oferta operatorului online Unibet – o agenție de pariuri ce oferă constant și piețe de pariuri pe evenimente politice. Cotele prezentate în articol pot suferi modificări în orice moment.

PARIAZĂ PE ALEGERILE SUA CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite