Pariu gratuit pentru toata lumea la Romania – Olanda

Pariu gratuit pentru toata lumea la România vs Olanda– Aproape zi de zi, in functie de oferta, Betfair ofera pariuri gratuite in valoare de 5 RON/ 1 EUR, fara conditii de rulaj, la pariuri combinate. De aceasta promotie pot profita atat clientii vechi, cat si clientii noi, de peste 18 ani. Singura conditie este acceptarea pariului gratuit din aplicatie sau direct din browser.

Nu uitati! Betfair este singura casa de pariuri din licentiata din Romania, care nu percepe comisioane la depunere si retragere!

Banner Betfair - Bonus de bun venit

Bonusul de Bun Venit este de 100% pana la 550 RON. Bonusul poate fi creditat in fiecare saptamana.

Pariu gratuit la România vs Olanda, 2 iulie 2024

Naţionala României înfruntă echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, meci care are loc astăzi, 2 iulie, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00.

România joacă împotriva Olandei în optimile EURO 2024, într-un meci care va avea loc la München. Doar 7.000 de bilete a primit galeria „tricolorilor”, dar reprezentanții poliției din Germania se așteaptă ca pe Allianz Arena să fie peste 25.000 de români! Aceștia și-au achiziționat cu mult înainte bilete pentru meciul de la München, de marți, chiar dacă nu știau că România se va întoarce aici.

Va fi probabil cel mai urmarit meci din ultimul timp al tricolorilor, care au o sustinere uriasa, chiar si din partea strainilor care au ramas in Germania pentru echipele lor nationale, care nu au reusit sa continue drumul spre optimi.

Ce parere aveti despre acest joc? Cota pentru un gol marcat de tricolori este de 1.91 la Betfair.

Daca ti-a placut articol si esti interesat si tu de astfel de pariuri zilnice, de bonusuri 5 Ron/ zilnice acordate pentru pariurile combinate, de 25 de rotiri gratuite la Sloturi la fiecare 14 zilei, te invit sa ti deschizi cont cu un simplu click pe oferta de mai jos. Si nu uita! Retragi instant pe card cu 0% COMISION!

Revendica 5 Lei Gratis ACUM!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON