Gala RXF Next Fighter 17: Costica Prisecaru vs Maru Gagicarul – Cote și pariuri Main Event

Gala RXF Next Fighter 17 Costica Prisecaru vs Maru Gagicarul - Cote si pariuri Main Event
Sursa foto: Facebook RXF

Costica Prisecaru vs Maru Gagicarul vor intra pe data de 16 octombrie 2024 în cușca RXF. Cei doi se vor întâlni în Main Event-ul galei Next Fighter 17 într-un meci ce se anunță extrem de disputat. Gala RXF este pregătită să ofere fanilor un nou show memorabil, astfel că fanii au început să pună întrebări legate de cotele acestora la pariuri. Putem spune asta după ce în gala RXF 47 am avut parte de foate multe meciuri frumoase și de pariuri câștigătoare.

RXF sau Real Extrem Fighting este organizatorul cu cele mai explozive gale din România atunci când vine vorba despre sportul de contact. Aceștia au demonstrat că o gală dedicată influencerilor poate produce un spectacol demn de vizionat de către toată lumea. Lucrurile s-au dezvoltat un pic și deja putem spune că din această gală vom avea parte de niște lupte la profesioniști. Totuși, nu este cazul galei RXF Next Fighter 17, aici unde avem parte de luptători fără background sportiv sau complet necunoscuți de către publicul larg. Aici este până la urmă și plăcerea de a vedea oameni nepregătiți în cușcă RXF. Știm că este la modă pe TikTok sau YouTube ca oamenii să provoace și să se dea luptători, însă totul se schimbă în momentul în care trebuie să dovedească acest lucru.

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Cum pot vedea LIVE gala RXF Next Fighter 17?

Gala RXF Next Fighter 17 din data de 16 octombrie 2024 este a doua gală în care publicul poate să fie prezent in studioul RXF din Str. Rezervelor 57, Bucuresti. Dacă și voi doriți să fiți prezenți acolo, atunci biletele le puteți achiziționa de pe platforma extrem de cunoscută din mediul online (entertix). Prețul unui bilet fizic în tribună este de 300 lei de persoană.

Desigur, pentru cei care doresc să urmărească gala de acasă, atunci cei de la RXF pun la dispoziție un sistem pay-per-view. Puteți cumpăra foarte rapid acces de pe site-ul oficial RXF.ro și să vă bucurați de acest show ce se anunță incendiar.

Cote pariuri Costica Prisecaru vs Maru Gagicarul – RXF Next Fighter 17

Pe scurt, cotele pentru Costica Prisecaru vs Maru Gagicarul în RXF Next Fighter 17 sunt următoarele:

  • Victorie Costica Prisecaru – cota 1.45
  • Victorie Maru Gagicarul – cota 2.35
Cote pariuri Costica Prisecaru vs Maru Gagicarul RXF Next Fighter 17

Costica Prisecaru vs Maru Gagicarul – Main Event RXF Next Fighter 17

Ca să putem stabili un pariu foarte bun pentru acest meci și să luam în serios lupta, trebuie întăi să cunoaștem detalii din culisele acestei înfruntări din gala RXF Next Fighter 17. Desigur, toată nebunia a început pe TikTok, acolo unde cei doi au început să se certe și să se provoace. Nu a durat foarte mult până când organizatorul RXF le-a propus celor doi să fie cap de afiș în gala de pe 16 octombrie 2024.

Între timp am observat în anumite clipuri de pe TikTok că Costica este antrenat de către Bogdan Mocanu pentru această luptă. Cu siguranță are nevoie de sfaturile unui sportiv ce a intrat în cușca RXF, pentru că vorbim despre un personaj fără niciun pic de experiență la nivelul luptelor de contact. Prisecaru luptă în premieră în gală și cu siguranță nu o să fie ușor de gestionat acest moment.

Pe cealaltă parte, Maru Gagicarul este deja cunoscut pe marele internet pentru ieșirile sale de pe TikTok. În cușca RXF acesta a urcat de două ori până în prezent. A pierdut meciul cu Cedy, iar apoi s-a făcut de râs în fața unei femei într-o luptă inedită. Denisa Despa a fost cea care a reușit să îl pună la podea pe Maru Gagicarul în mai puțin de 15 secunde. În aceste condiții este foarte greu să stabilim un favorit pentru această luptă.

FIGHT Card RXF – Next Fighter 17

MeciCota
Costica Prisecaru vs Maru Gagicarul1.45 vs 2.35
Irinel Cotruta vs Sebastian MoriczCote Las Vegas
Valentin Marcel vs EdyCote Las Vegas
VictorXDoom vs Mirel BzuCote Las Vegas

JOACA CU 50 RON FARA DEPUNERE

În grupul de Telegram o să oferim fanilor RXF un cod gratis pentru a viziona acest pay-per-view de pe 16 octombrie. Intră acum în grup și fă parte din cea mai profitabilă comunitate de pariori din România.

REVENDICA ACUM 50 RON FARA DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite