Kindred Group promoveaza Jocul Responsabil

Kindred Group promoveaza Jocul Responsabil in Romania, luandu-si un angajament ferm in aceasta directie. In perioada 13-17 noiembrie a avut loc in Saptamana Europeana a Jocurilor de noroc in Siguranta. Aceasta campanie umbla a promovat un obiectiv comun al caselor de pariuri online – cresterea gradului de constientizare printre amatorii jocurilor de noroc.

Vlad Cazino si Unibet – doua dintre brandurile importante Kindred Group, ce se regasesc pe piata din Romania – si-au adus contribuia in aceasta campanie al carui scop este eliminarea in viitorul apropiat al incasarilor ce provin de la jucatorii vulnerabili.

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Kindred Group promoveaza Jocul Responsabil – Initiativa “Impreuna spre 0”

“Impreuna spre 0” este initiativa care urmeaza sa finanteze o serie de proiecte, ce vor incuraja jocul responsabil pe teritoriul Romaniei. Exista mai multe programe de comunicare si publicitate, responsabilitate sociala si tehnologie. Investitiile vor avea loc in

  • Tehnologie (spre exemplu, sistemul de detectie a jucatorilor cu risc – Player Safety – Early Detection System)
  • Oameni (in cadrul Kindred Romania activeaza o echipa complexa de experti in Jocul Responsabil)
  • Studii si cercetari
  • Comunicare si publicitate (sunt vizate mai multe campanii de popularizare a Jocului Responsabil)

Lucian Prisecaru, General Manager la Kindred Group Romania, a facut unele precizari cu privire la programul companiei:

“Subiectul jocurilor de noroc este unul foarte prezent zilele acestea pe agenda publică și comportă un anumit grad de controversă, cauzat în principal de existența unor probleme care afectează jucătorii vulnerabili. Dorim să fim parte din soluția la aceste probleme și să ne aducem contribuția. Considerăm că un simplu marcaj cu sintagma <<Joc Responsabil>> sau îndemnul <<Joacă Responsabil!>> nu sunt suficiente pentru a preveni problemele de joc. Deși necesare, aceste mesaje sunt insuficiente, în opinia noastră. De aceea, dorim să desfășurăm campanii mai ample de comunicare prin care să încurajăm, dar și să explicăm ce înseamnă Jocul Responsabil, cum poate fi identificat un jucător vulnerabil, dar și ce instrumente are la îndemână și cum le poate folosi”

Cine este Kindred Group?

Kindred Group este unul din cei mai importanti operatori de jocuri de noroc ce activeaza in Europa, Australia si America de Nord. Cu peste 30 de milioane de clienti, Kindred ofera divertisment intr-un mediu sigur si corect.

In Romania, compania cu peste 2 decenii de siguranta activeaza prin intermediul celor de la Unibet si Vlad Cazino – primul cazino online ce contine un brand romanesc. Amatorii jocurilor de noroc din Romania au facut cunostiinta prima oara cu celebrul vampir Vlad, in anul 2018.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON