Informatiile zilei din fotbal 2 martie 2024

Informatiile zilei din fotbal denumite in conceptul englezesc Insiders sau rumours, in cazul unor zvonuri, sunt printre cele mai cautate si cele mai apreciate grupuri/ site-uri de specialitate in acest domeniu. Diferenta dintre o analiza clasica si una de tip INSIDER o face cautarea mai ampla pe site-uri locale si de specialitate. Aceste informatii se pot referi la probleme de buget al unei echipe, probleme financiare, antrenori demisi, antrenori care nu vor sta pe banca tehnica, rivalitate intre echipa gazda si comisia de arbitraj. Tot odata va atrag atentia ca aceste informatii nu pot fi verificate in proportie de 100% de aceea va recomand ca pariurile dvs pe un anumit meci sa nu depaseasca 10% din banca dvs!

10 Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE pentru toată lumea

Odată cu 1 martie, agenția de pariuri eFortuna a lansat și Calendarul de Primăvară, care vine cu opt zile de promoții care mai de care mai interesante. În prima zi, acest operator online oferă 10 Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE pentru toată lumea, ce pot fi revendicate extrem de simplu, urmand pașii de mai jos.

De asemenea, tot la eFortuna poți beneficia și de pachetul de bun-venit, care include 50 RON Bonus fără depunere + 150 RON Bonus la primele trei depuneri.

500 RON BONUS la prima depunere

Informatiile zilei din fotbal, 2 martie 2024

Sevilla vs Real Sociedad

Pe langa performantele scazute, Sevilla are o adevarata problema cu privire la absenta jucatorilor importanti. Pentru aceasta intalnire vor lipsi nu mai putin de 9 jucatori: Lucas Ocampos (titular, cartonas rosu), Djibril Sow (Cartonas rosu), Marcos Acuña (fundas, probleme medicale), Lucien Agoumé (probleme medicale), Dodi Lukébakio, Tanguy Nianzou, Alejo Véliz, Marcão, toti cu probleme medicale. Nemanja Gudelj (fundasul central) este incert si el.

Ca si absente importante pentru oaspeti sunt Álvaro Odriozola, Kieran Tierney din cauza accidentarilor.

Mainz vs Gladbach

Mainz are probleme serioase de lot, la fel ca si echipa oaspete. Mainz va juca fara: Jessic Ngankam, Anthony Caci, ambii din cauza cartonaselor acumulate, iar Stefan Bell, Andreas Hanche-Olsen, Edimilson Fernandes , Maxim Leitsch sunt incerti. Vestea proasta pentru oaspeti este ca cei mai buni atacanti Plea si Tomas Cvancara (11 goluri marcate impreuna) sunt indisponibili.

UTA – FCU Craiova

Oltenii se află din nou în căutarea unui antrenor principal după ce și Giovanni Costantino a fost demis la finalul meciului cu Poli Iași, scor 1-1. A1 pe bancă la meciul de la Arad va fi Valentin David, unul dintre antrenorii secunzi ai echipei. Fostul portar este al cincilea nume care va coordona echipe de pe bancă la un meci oficial, după Florin Drăgan, Nicolae Dică, din nou Florin Dărgan, Paul Răducan și Giovanni Costantino.

În data de 13 noiembrie 2023, UTA a fost învinsă de Oţelul cu scorul de 2-4, marcând singura înfrângere suferită de echipa arădeană în ultimele 10 meciuri disputate în campionat pe teren propriu. În acest interval, UTA a obținut patru victorii și cinci remize pe teren propriu.

Luton vs Aston Villa

Ambele echipe au o motivatie pentru punctele puse in joc din aceasta confruntare, ceea ce ar putea duce la un meci intens. Everton a reusit sa mai recupereze din punctele taiate de federatia, iar Luton pe primul loc retrogradabil. Luton, de asemenea, are o medie 11,8 faulturi acasă. Putem miza pe faulturile comise de echipa gazda aici.

Udinese vs Salernitana

Salernitana are probleme mari in compartimentul defensiv. Vor lipsi Norbert Gyömbér, Niccolò Pierozzi, Lorenzo Pirola , , Fazio si Jérôme Boateng, toti fiind fundasi, 3 din ei fiind titulari.

FK Indija – FK Macva Sabac

Un meci din Serbia care starneste interesul datorita rezultatelor din meciurile directe. In ultimele 7 meciuri au fost peste 2.5 goluri marcate.

VEZI AICI LISTA CASELOR DE PARIURI CARE OFERĂ BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE

ÎNCASEAZĂ 10 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON