Gala RXF 47 – Cote pariuri si prezentare eveniment

Gala RXF 47 - Cote pariuri si prezentare eveniment
Sursa foto: RXF ( Facebook)

Gala RXF 47 va avea loc pe 24 septembrie 2024 și se vă desfășura în Sala Polivalentă din București. Cine sunt participanții la această gala, cote pariuri și informații necesare o să le gășiți puțîn mai jos. Până atunci aș vrea să facem o scurtă prezentare a celei mai urmărite promoții din România dar să vedem împreună care sunt cele mai bune ponturi pariuri de plasat.

RXF sau Real Extrem Fighting este organizatorul cu cele mai explozive gale din România atunci când vine vorba despre sportul de contact. Aceștia au demostrat că o gala dedicată influencerilor poate produce un spectacol demn de vizionat de către toată lumea. Lucrurile s-au dezvoltat un pic și deja putem spune că din această gala vom avea parte de și niște lupte la profesioniști. De asemenea, promoterul galei ne propune niște piramide extrem de interesante care cu siguranță vor fii apreciată de către publicul prezent.

Pe scurt, iată ce vei afla din acest articol:

Putem spune că după tot ce s-a întâmplat în ultima perioada, cei de la RXF au reușit efectiv să revoluționeze sportul de contact în România prin strategia implementată și să ofere un show senzațional. Scopul galei este acela de a împărți fanii în două tabere și în același timp să se bucure de spectacolul oferit de celebritățile ce au curajul de a urcă în cușcă pentru a-și încheia socotelile în cel mai direct mod. Un alt aspect demn de apreciat că avem pariuri în RXF ce merită luate în considerare de fanii acestui sport.

Cine se luptă în gala RXF 47? Fight card

MeciCota
Yamato vs Neveu1.15 vs 4.20
Lupse vs Kamaz1.25 vs 3.20
George vs Ionescu1.20 vs 3.60
Preda vs Piciu1.85 vs 1.75
Tatiana vs Bettyshor2.90 vs 1.30
Yuki si Capone vs Butucel2.50 vs 1.40
Raul Dan vs Zanoaga vs Bobicioiu vs Vasiloni vs MundCote Las Vegas
Angello vs Dinu vs Codrut vs Cocoanes vs DiamondzCote Las Vegas
50 RON GRATUITI PENTRU GALA RXF 47

Unde se transmite lupta RXF 47?

Gala RXF 47 din data de 24 septembrie 2024 este a doua gala mare în care publicul poate să fie prezent la Sala Polivalenta din București. Daca și voi doriți să fiți prezenți acolo, atunci biletele le puteți achiziționă de pe doua platforme extrem de cunoscute din mediul online.

Desigur, pentru cei care doresc să urmărească gala de acasă, atunci cei de la RXF pun la dispoziție un sistem per-per-view. Puteți cumpără foarte rapid acces de pe site-ul oficial RXF.ro și să vă bucurați de acest show ce se anunță incendiar.

Cote pariuri și informații luptători RXF 47

Cu siguranta gala din septembrie o sa aduca foarte multe spectacol pentru ca avem cateva lupte ce se anunta extrem de interesante. In MAIN-EVENT avem lupta dintre Yamato Zaharia, un luptator profesionist cu sute de lupte in federatia de Kempo vs Ovidiu Neveu, un personaj plin de carisma, insa fara experienta in zona luptelor de contact. Putem spune despre ca are cateva meciuri in palmares, insa a reusit sa obtina doar 2 victorii destul de controversate. Acesta se intoarce in gala RXF, dupa o scurta perioada in care a activat pentru Heroes. Drept urmare, nu ne putem mira de ce cotele oferite de Las Vegas sunt in favoarea lui Yamato Zaharia, avand in vedere experienta acestuia si tehnica mult superioara. Cota 1.15 pentru o victorie a celui ce are peste 100 de meciuri disputate la campionatele de Kempo. Pe cealalta parte, cine mizeaza pe Ovidiu Neveu o va face la o cota de 4.20.

Lupse vs Kamaz – Lupta greilor la gala RXF 47

Cel mai probabil discutam despre Co-main event-ul galei RXF 47 pentru avem în fata noastră doi luptători cu greutate. Adrian Lupse este un sportiv ce a intrat de curând în febra luptelor de contact. Acesta a reușit să îl învingă pe Dan Blondu în gala Next Fighter 12, după un meci intens și foarte solicitant. Pe cealaltă parte, Kamaz este fost luptător și a mai cochetat cu lumea sportului de contact. Putem să tragem niste concluzii despre acesta din putinele clipuri de pe Youtube sau de pe story-urile postate pe Tik Tok. Kamaz este cu siguranță un luptător mult mai agil, astfel că este posibil să îi puna probleme foarte mari lui Adrian Lupse. Cotele în acest moment sunt în favoarea celui ce încă nu a luptat în gala RXF, însă o să vedem daca în final acesta vă reuși să obțină prima victorie.

Gala RXF 47 – George Zanoaga vs Andrei Ionescu

Ce lupta ne oferă promotorul galei de aceasta data intre doi sportivi de calitate și aici vorbim despre George Zănoagă. Știm de aceasta este campionul RXF, iar acest lucru s-a întâmplat în momentul în care l-a învins pe Iancu Sterp. Este cu siguranță unul dintre ce mai experimentați sportivi din aceasta promoție, având în meciuri și la profesionist în trecut. Pe cealaltă parte, Andrei Ionescu promite foarte mult, însă rămâne de văzut daca vă reuși să demostreze. Acesta a pierdut o lupta vs Mihai Zmarandescu, meciul fiind TKO. Trebuie să menționam că lupta a fost pe reguli de kick box, astfel că totul se vă schimba în momentul în care cușcă se vă închide, iar regulile se vor schimba. Avem cota 1.20 pentru cel care poarta pe umeri centura RXF și nu cred că este vreo surpriza.

Preda vs Piciu în RXF 47

Preda este unul dintre luptătorii ce nu au caracter foarte apreciat în lumea RXF. Acesta a reușit să îi facă fata marelui campion Sandu Lungu timp de o repriza în cușcă. Desigur, repriza a fost mai scurta și în final nu a castigat nimic, însă a reușit să facă fata cu brio în fata unui om cu atât de multe experiență. Pe cealaltă parte, Piciu a avut un meci pe cinste vs Dan Blondu, însă și acolo s-a observat lipsa de condiție fizica. Cred totuși că Piciu este un luptător mai puternic și mai tehnic fata de Preda. Din acest motiv, este posibil că acesta să plece cu prima șansă și observam că și cotele de pe Las Vegas ne dau dreptate.

Ce merită jucat la pariuri în gala RXF 47?

Chiar daca nivelul a crescut un pic în aceasta gala sunt sigur că putem observa pe cei ce au mai multe experiență în lumea luptelor de contact. Foarte mulți dintre aceștia au reușit să acumuleze în aceasta perioada în care au fost implicați în galele RXF. În MMA orice lovitura poate să fie decisiva, însă de cele mai multe orice, cei mai bine pregătiți din punct de vedere fizic și tehnic vor căștiga. Drept urmare, puțin mai jos o găsiți un bilet la pariuri pe care vom miza 50 RON fară depunere oferiți de Las Vegas pentru gala RXF 47.

Ce merita jucat la pariuri RXF 47
Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Tu pe cine te bazezi în aceasta gala RXF 47? Daca acest articol ți-a fost de ajutor atunci te invit să îi dai un share. De asemenea, te aștept în grupul de Telegram și cu alte ponturi pariuri interesante. Mulțumesc!

50 RON FARA DEPUNERE PENTRU RXF 47

URMĂREȘTE-NE PE