Fotbalul european propune 3 derby-uri de top in weekend

Fotbalul european propune 3 derby-uri de top in weekend
Fotbalul european propune 3 derby-uri de top in weekend / sursa foto Facebook Manchester City

Fotbalul european propune 3 derby-uri de top in weekend, iar noi suntem gata de actiune! Ziua de 3 martie este una cu totul si cu totul speciala, mai ales pentru amatorii de ponturi fotbal. FCSB si Petrolul Ploiesti vor asigura spectacolul in Superliga Romaniei, in timp ce Premier League, Serie A si LaLiga propun nu mai putin de 3 derby-uri:

  • Manchester City vs Manchester United (ora 17:30)
  • Napoli vs Juventus (ora 21:45)
  • Bilbao vs Barcelona (ora 22:00)

Unibet, una din cele mai populare agentii de pariuri online din Romania, a pregatit deja oferte extinse pentru cele 3 partide de top din fotbalul european.

Multe orgolii in Manchester Derby

Derby-ul din Manchester se anunta unul de foc, desi trupa lui Pep Guardiola este mare favorita. “Cetatenii” ocupa locul secund al clasamentului din Premier League, iar orice pas gresit poate reprezenta o oportunitate pentru Liverpool de a-si mari avantajul. Erling Haaland si Kevin De Bruyne s-au dezlantuit in aceasta saptamana, atunci cand au facut un adevarat show in Cupa Angliei – contra celor de la Luton.

Atacantul norvegian a punctat de 5 ori, in timp ce mijlocasul belgian a pasat de 4 ori decisiv – la primele 4 reusite ale lui Haaland.

Adversara celor de la City, rivala locala United, se afla doar pe locul 6 in clasament. Sunt momentan 8 puncte distanta pana la Big 4 – ce implica automat si o calificare in UEFA Champions League. Manchester City este mare favorita, avand o cota de 1.34 la victorie. Remiza este cotata cu 5.80, in timp ce un succes al celor de la Manchester United a primit o cota de 9.00.

Victorie Manchester City & ambele echipe marcheaza

Napoli vs Juventus – un duel al inconstantei

Napoli si Juventus nu au reusit sa isi gaseasca un ritm in acest sezon de Serie A, fapt pentru care Inter Milano pare ca nu are momentan o adversara reala la titlu. Napoletanii nu pot confirma succesul din stagiunea precedenta, atunci cand au reusit sa cucereasca titlul. De partea cealalta, Juve nu isi poate depasi conditia – aceea de a ocupa locul secund.

Cei care doresc sa plaseze ponturi Serie A in weekend pe derby-ul din de pe Stadio Diego Armando Maradona, trebuie sa stie ca oaspetii pornesc cu a doua sansa, avand o cota de 3.05. Remiza este cotata cu 3.20, in timp ce victoria gazdelor a primit o cota de 2.50.

victorie Napoli

Mai are Barcelona sanse la titlu?

Xavi o va parasi pe Barcelona in vara, insa nu vrea sa plece oricum – ci cu un nou titlu. Acesta continua sa creada in sansele sale, desi Real Madrid pare ca nu se mai opreste din victorii. Catalanii au 8 puncte sub actualul lider, iar pana la El Clasico, obiectivul este clar – victoria pe San Mames.

Vorbim despre un teren foarte dificil, iar ros-albastrii au resimtit presiunea bascilor recent. In Cupa Regelui, Bilbao s-a impus pe teren propriu. Totusi, in ultimele 4 dueluri de campionat cu Barcelona, alb-rosii au cedat de fiecare data la zero.

Pentru un nou meci in care Barca isi va pastra poarta intacta, Unibet ofera o cota destul de mare – de 3.60. Succesul catalanilor este cotat in momentul de fata cu 2.55.

Bilbao sub 0.5 goluri

Ce parere ai despre cele 3 mari derby-uri ce au loc in weekend, in fotbalul european? Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON