Drumul către Wembley trece prin Madrid & Paris

Drumul către Wembley trece prin Madrid & Paris
Drumul către Wembley trece prin Madrid & Paris / sursa foto Facebook.com

Drumul către Wembley trece prin Madrid & Paris, iar cele două partide programate în returul semifinalelor UEFA Champions League anunță spectacol:

  • PSG vs Dortmund (07.05, 22:00)
  • Real Madrid vs Bayern (08.05, 22:00)

Unibet a pregătit deja pentru amatorii de pariuri online o selecție de cote care mai de care mai atractive, iar pe lângă pariurile simple, în oferta acestui operator online te poți bucura de bonusuri și promoții exclusive!

Promoții și funcții speciale la Unibet

Tensiunea continuă să crească în UEFA Champions League, iar serile europene pot fi condimentate cu ajutorul următoarelor funcții:

  • Cash Out – o opțiune specială ce îți oferă șansa de a te retrage din orice pariu
  • Combo Booster – opțiunea ce îți poate crește câștigurile cu până la 50%
  • Game of Champions – una din cele mai populare competiții pentru pariori, ce pune la bătaie premii în valoare de 125.000 RON CASH, pentru cei mai inspirați microbiști

Kylian Mbappe, ultimul asalt cu PSG

Pentru Kylian Mbappe, aceasta este probabil ultima șansă de a câștiga trofeul UEFA Champions League, în tricoul celor de la PSG. Starul francez este foarte aproape de a ajunge pe Santiago Bernabeu, la posibila rivală din acest an – Real Madrid. Parizienii au pierdut manșa tur de pe Signal Iduna Park, scor 1-0.

Fullkrug a înscris unicul gol al partidei după prima jumătate de oră, iar parizienii nu au fost capabili de o replică după pauză. Fabian Ruiz, Kylian Mbappe sau Ousmane Dembele s-au întrecut în ratări, campioana Franței lovind și bara în două rânduri.

În ceea ce o privește pe Borussia Dortmund, ei bine gruparea germană se va despărți de unul din cei mai legendari fotbaliști de pe Signal Iduna Park, Marco Reus. Veteranul a decis să nu își mai prelungească în vară contractul, astfel că și el va încerca să le ofere suporterilor o ultimă bucurie.

1 pauza / 1 final

Drumul spre Londra are o escală la Madrid

Real Madrid, cea mai de succes formație din istoria UEFA Champions League, se gândește din nou la trofeu. Trupa lui Carlo Ancelotti a reglat toate conturile pe plan intern, astfel că pe final de stagiune concentrarea s-a mutat în Europa. Revenirile lui Eder Militao si Thibaut Courtois au adus un plus în vestiar, David Alaba fiind singurul care momentan ar rata finala de pe Wembley.

Los Blancos au avut o misiune dificila pe Allianz Arena, acolo unde au remizat cu Bayern Munchen – scor 2-2. Vinicius Junior a deschis scorul în minutul 24, însă Leroy Sane și Harry Kane (din penalty) au întors rezultatul în minutele 53 respectiv 57.

În cele din urmă brazilianul a bifat dubla, marcând tot de la punctul cu var – în minutul 83. Cele două formații nu au mai forțat în ultimele 10 minute, semn că ambele așteaptă returul de pe Santiago Bernabeu. Ultima oară, acestea remizau cu scorul de 2-2 pe acest stadion, tot în semifinalele UEFA Champions League, pe 1 mai 2018. Atunci ibericii se calificau în ultimul act, după un 4-3 la general.

victorie Real Madrid

Cotele au fost preluate din oferta operatorului online Unibet și pot suferi modificări în orice moment.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON