Dortmund vs Real, meciul de 1 milion de euro pentru un parior

Dortmund vs Real, meciul de 1 milion de euro pentru un parior / sursa foto Facebook Real Madrid CF

Dortmund vs Real, meciul de 1 milion de euro pentru un parior inspirat de pe platforma Superbet. Un castig cu adevarat fabulos – venit pe un bilet cu o cota de 42.1064.85!

Unul din cei mai inspirati pariori din 2024 provine din Brasov. Clientul celor de la Superbet a decis sa parieze 12 evenimente antepost si l-a repetat de 5 ori intr-o agentie stradala. Un singur pas mai are pentru a reusi sa incaseze – Real Madrid trebuie sa se impuna in ultimul act din UEFA Champions League!

Pachet de 500 RON Bonus

Dortmund vs Real, meciul de 1 milion de euro pentru un parior

Inspiratul parior a decis sa mizeze pe fotbal, tenis si baschet. Biletul a fost plasat undeva la mijlocul acestui sezon, atunci cand totul era imprevizibil – astfel ca si unele cote au fost destul de mari. In prima faza, acesta a decis sa mearga pe favoritele fotbalului european:

  • Leverkusen castiga Cupa Germaniei
  • Liverpool castiga Cupa Ligii Angliei
  • Manchester City castiga Premier League
  • Celtic se impune in prima liga scotiana
  • Juventus castiga in finala Cupei Italiei
  • Ludogorets castiga titlul in Bulgaria

Totul a mers perfect pentru fericitul parior, care a reusit sa bifeze si cateva pariuri foarte interesante din alte sporturi. Acesta a mizat pe Paris in Eurocup, pe Unicaja Malaga in Liga Campionilor si pe Panathinaikos Atena in Euroliga.

De asemenea, a reusit sa anticipeze corect primul trofeu de Grand Slam castigat de Jannik Sinner – la Australian Open. De asemenea, a mizat pe Aryna Sabalenka, in competitia feminina.

Totul se decide pe Wembley!

Pentru pariorul Superbet, a mai ramas un singur pas.. pe Wembley! Sambata, 1 iunie 2024 – de la ora locala a Romaniei 22:00 – Real Madrid si Dortmund se infrunta in finala UEFA Champions League. Acesta evident asteapta succesul Los Blancos, pe care a mizat din timp, la o cota de 8.00!

Tu ai ocazia de a paria chiar acum pe ultimul act de la Londra, cu un BONUS exclusiv de 500 RON. Trebuie doar sa APESI AICI!

Gruparea iberica este mare favorita, avand o cota de 1.62 pentru a se impune in timpul regulemantar. De partea cealalta, o victorie a nemtilor in decursul a 90 de minute este cotata cu 5.25. Ce parere ai, crezi ca Dortmund vs Real este meciul ce ii va aduce pariorului roman 1 milion de euro?

Toate biletele pot fi verificate de oricine in aplicatia Superbet, sau pe site-ul operatorului online:

· 313B-TTQM5Z

· 313B-TTQM5V

· 313B-TTQM5E

· 313B-TTQM57

· 313B-TTQM52

Nu uita, pariurile antepost iti pot aduce oricand castiguri impresionante, deoarece cotele pentru astfel de selectii sunt de obicei destul de mari. Urmeaza Copa America, EURO 2024 sau Wimbledon, iar echipa noastra iti ofera pe site zilnic toate detaliile necesare de care ai nevoie, inainte de a paria.

Pariaza antepsot pe EURO 2024!
Vreau sa pariez pe Dortmund vs Real cu 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE