Derby-uri de lux în cele mai importante campionate

Derby-uri de lux în cele mai importante campionate
Derby-uri de lux în cele mai importante campionate/ sursa foto Facebook Manchester City

Derby-uri de lux în cele mai importante campionate, cu asta se vor delecta microbiștii în weekend – după pauza competițională. Preliminariile EURO 2024, dar și duelurile echipelor naționale, au oferit o pauză echipelor de club. Acum însă, în direct pe canalele Digi Sport, Prima Sport & Orange Sport – formațiile de top din fotbalul european vor disputa derby-uri de lux!

Bundesliga, Premier League și LaLiga oferă 3 înfruntări pe care amatorii de pariuri online cu siguranță le vor include pe biletul zilei:

  • Bayern Munchen vs Borussia Dortmund (sâmbătă, 19:30)
  • Manchester City vs Arsenal Londra (duminică, 18:30)
  • Real Madrid vs Bilbao (duminică, 22:00)

Cotele din acest material sunt preluate din oferta operatorului online Unibet, unde ai ocazia de a miza pe cele mai importante sporturi de pe mapamond. De asemenea, toți clienții se pot bucura de diferite oferte și promoții, precum bonusul de Bun Venit, BetStream Live, Combo Booster sau Uniboost (creșterea profitului live).

Bayern vs Dortmund – un derby ce nu mai implică titlul

Fanii fotbalului german au fost obișnuiți în ultimul an cu derby-uri de titlu între Bayern Munchen și Borussia Dortmund. Xabi Alonso însă le-a scos pe ambele din ecuație, iar Leverkusen a devenit mare favorită. Dupa 26 de etape, echipa pregătită de fostul internațional spaniol ocupă primul loc – la 10 puncte deasupra celor de la Bayern.

De partea cealalta, Borussia Dortmund este pe locul 4 în clasamentul din Bundesliga, la 10 lungimi în spatele rivalei de astăzi. Înainte de pauza competițională, ambele formații și-au asigurat calificarea în sferturile UEFA Champions League și au bifat câte o victorie în campionat.

În precedentele 3 meciuri oficiale, bavarezii au marcat de 15 ori, în timp ce galben-negrii se pot lăuda cu 7 reușite în partidele disputate cu Werder Bremen, PSV și Eintracht Frankfurt.

Bayern vs Dortmund – ambele echipe marcheaza in prima repriza

Manchester City, cu gândul la titlu

Manchester City duce o luptă acerbă la titlu în Premier League, cu Arsenal și Liverpool. Trupa lui Pep Guardiola se situează pe locul 3 în clasament, la un singur punct în spatele celor două formații. Cormoranii vor evolua pe teren propriu cu Brighton în weekend, așadar oricine poate ocupa fotoliul de lider la finalul săptămânii.

Campioana Angliei traversează o perioadă excelentă, reușind să se califice în semifinalele Cupei Angliei și sferturile UEFA Champions League. În campionat, City a terminat la egalitate etapa precedentă – 1-1 pe Anfield, în compania celor de la Liverpool.

Arsenal a reușit să lege și ea 4 succese consecutive: 4-1 cu Newcastle, 6-0 cu Sheffield United, 2-0 cu Brentford (în campionat) și 1-0 cu FC Porto (în UEFA Champions League). În manșa tur, londonezii s-au impus cu scorul de 1-0 pe teren propriu, așadar ”cetățenii” vor încerca să răzbune acel eșec.

Manchester City vs Arsenal – victorie Manchester City

Test dificil pentru Los Blancos

Real Madrid se întâlnește duminică pe Santiago Bernabeu cu una din victimele favorite. Au trecut nu mai puțin de 19 ani de când Los Blancos pierdeau ultima oară acasă cu Bilbao. În această stagiune, trupa pregătită de Carlo Ancelotti este fără eșec în fața propriilor suporteri.

Jude Bellingham va reveni în primul 11 al italianului și îi va ajuta din nou pe cei doi brazilieni Rodrygo și Vinicius Jr. Aceștia au evoluat recent pe Bernabeu, în amicalul de lux organizat de Spania și Brazilia. Înainte de întreruperea campionatului, Real Madrid a învins-o pe Celta Vigo acasă – scor 4-0.

Madrilenii au păstrat astfel avansul de 8 puncte față de Barcelona. Girona a coborât pe locul 3, iar Bilbao se află pe poziția a 4-a în clasament – cu 56 de puncte. Bascii vin după două victorii în campionat – 2-0 în fieful celor de la Las Palmas și 2-0 acasă, în compania celor de al Alaves.

Real Madrid vs Bilbao – sub 0.5 goluri Bilbao

Cotele au fost preluate din oferta operatorului online Unibet și pot suferi modificări în orice moment.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON