Cum se numara cartonasele la fiecare casa de pariuri?

Cum se numara cartonasele la fiecare casa de pariuri?

Fiecare din agentiile de pariuri online licentiate ONJN are un regulament foarte bine definit, astfel incat sa nu existe loc de interpretari. Tocmai de aceea vom lista in acest articol, regulamentul cartonașelor de la fiecare casa de pariuri de top din Romania.

Unibet

Am extras din regulamentul lor urmatorul articol care este destul de bine definit:

“În scopul decontării, pariurile referitoare la numărul de cartonșe arătate de arbitru vor fi luate în considerare după cum urmează:

  • Cartonaș galben = 1 
  • Cartonaș roșu = 2 
  • Un cartonaș galben și unul roșu = 3 
  • Doua cartonașe galbene și un cartonaș roșu = 3 

Maximum de cartonașe pentru un jucător este de 3.”

Betano

Regulamentul celor de la Betano spune urmatoarele:

Stabilirea pariurilor se va face ținând cont de toate cartonașele arătate jucătorilor în timpul regulamentar de joc de 90 de minute. Cartonașele galbene valorează 1, cartonașele roșii valorează 2. Al doilea cartonaș galben arătat aceluiași jucător nu este luate în considerare pentru stabilirea rezultatelor. Numărul maxim de cartonașe per jucător este 3.

Pentru a fi clar: in cazul in care un jucator incaseaza 2 cartonase galbene si 1 cartonas rosu, totalul cartonaselor este 3, nu 4!

Superbet

Cei de la Superbet au venit in intampinarea pariorilor ce cautau informatii despre cum se numara cartonasele la fiecare casa de pariuri cu un articol foarte explicit: 

În cazul pariurilor pe cartonașe:

Cartonașul galben se consideră 1 cartonaș, iar cartonașul roșu se consideră a fi 2 cartonașe.

Ex.1: Dacă un jucător primește un cartonaș roșu în urma a două cartonașe galbene, al doilea cartonaș galben al unui jucător nu se ia în considerare deoarece un jucător nu poate avea mai mult de 3 cartonașe.

Ex.2: Dacă un jucător primește un cartonaș galben și apoi a luat un cartonaș roșu direct, se consideră a fi 3 cartonașe pentru jucătorul respectiv.

Betfair

Cei de la Betfair au trecut in regulament urmatorul pasaj:

În cazul pariurilor OOT plasate pe numărul total de cartonașe acordate (de ex., în total, unei echipe sau unui singur jucător/unui grup de jucători), se va considera că un jucător care a primit două cartonașe galbene (și prin urmare primește în cele din urmă un cartonaș roșu) sau care a primit un cartonaș galben urmat de un cartonaș roșu direct a primit, în fiecare caz, două cartonașe (și nu trei). Pentru a evita orice îndoială, în scopul soluționării pariurilor, acordarea unui cartonaș roșu direct va fi considerată ca fiind echivalentă cu acordarea unui singur cartonaș.

Informatiile au fost preluate din regulamentul Betfair – Click aici si deschide site-ul!

Fortuna

In regulamentul celor de la Fortuna nu am gasit disponibil pariul “total cartonase”, ci pariul “total cartonase galbene” si “cartonas rosu”. Pentru optiunea “total cartonase galbene” se calculeaza normal, cartonasele rosii neluandu-se in considerare. Optiunea se calculeaza conform pariului asiatic.

Informatiile au fost preluate din regulamentul Fortuna – Click aici si deschide site-ul!

Sportingbet

La fel ca in cazul celor de la Fortuna, in regulamentul celor de la Sportingbet, nu am gasit optiunea ‘total cartonase’, ci doar ‘total cartonase galbene’ sau ‘cartonas rosu’.


IMPORTANT!

Doar jucatorii de pe teren sunt luati in considerare, la toate casele de pariuri, in momentul in care se numara cartonasele. Antrenorii sau alti oameni de pe margine, care fac parte din staff-ul echipelor, nu sunt numarati la final!

Pariurile plasate pe cartonase sunt printre cele mai populare tipuri de pariuri alaturi de pariurile pe cornere, pe offside-uri dar si pe suturi.
Daca iti plac asftfel de pariuri atunci trebuie sa arunci o privire la ponturile propuse de catre echipa noastra in sectiunea biletul zilei.

Daca ai gasit raspunsuri la intrebarile tale in articolul „Cum se numara cartonasele la fiecare casa de pariuri?”, ne poti ajuta cu un Like & Share. Multumim!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON