Cristiano Ronaldo – cum a luat nastere strigatul “Siuu”?

Cristiano Ronaldo: Pe numele său întreg, Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro s-a născut în pe 5 februarie 1985, într-un mic cartier al orașului Funchal, Santo Antonio.

Cariera sa în fotbalul mare a început la Sporting Lisabona, acolo unde a jucat în 31 de partide, înscriind 5 goluri. În vara lui 2003, cu ocazia inaugurării stadionului Alvalade XXI, Sporting a avut de susținut o confruntare împotriva celor de la Manchester United. Duelul a fost câștigat de portughezi cu scorul de 3-1.

Antrenorul diavolilor roșii, Sir Alex Ferguson, a rămas impresionat de puștiul care urma în scurt timp să devină legendă. Așadar, pe suma de 19 milioane de euro, Ronaldo a fost transferat la United, iar de aici, toți îi știm povestea. Uimind întreagă lume cu jocul său, portughezul urma să semneze cu echipa la care a devenit cu adevărat unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, Real Madrid.

In 2018, lusitanul a facut pasul in Serie A, acolo unde a evoluat pana in 2021 in tricoul celor de la Juventus. Cristiano Ronaldo a marcat nu mai putin de 81 de goluri in 98 de aparitii.

Cristiano Ronaldo – cum a luat nastere strigatul “Siuu”?

Pe lângă jocul său, Cristiano Ronaldo a devenit cunoscut și datorită strigătului său celebru, „Siuuu”. Într-un interviu susținut pentru DAZN, întrebat de reporterița Diletta Leotta, Ronaldo povestește cum a luat naștere celebrul său strigăt:

„Am început să spun „Siuuu” atunci când eram la Real Madrid. Când câștigam, toți spuneam Siiii! Am început să o spun și eu, nu știu de ce. Mi-a venit natural. Îmi amintesc de presezonul de la Los Angeles. Am jucat cu Chelsea, eu am marcat un gol și am celebrat prin acest strigăt. Oamenii m-au întrebat: De ce ai făcut asta? Nu știu. Am făcut o piruetă, dar am făcut-o natural. Mereu spun că cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când sunt naturale”.

Dupa o noua aventura la Manchester United (in perioada 2021-2022), Cristiano Ronaldo si-a ales din cate se pare ultima destinatie a carierei – Arabia Saudita. CR7 a decis sa ii incante pe fanii arabi cu celebrarea “Siuu”, avand deja 24 de goluri marcate in 24 de aparitii.

Tinand cont de fluxul de jucatori sositi in acest campionat in vara, pariorii au inceput sa includa din ce in ce mai mult partidele din campionatul arab pe Cota 2 sau Biletul Zilei. Practic, Ronaldo a fost un deschizator de drumuri in fotbalul arab.

Pariaza pe Al Nassr si Cristiano Ronaldo!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON