Cota marita pentru 3 pronosticuri de astazi

Cota marita pentru 3 pronosticuri de astazi
Cota marita pentru 3 pronosticuri de astazi – sursa foto: facebook.com

Cota marita pentru 3 pronosticuri de astazi

Oferta de astazi este una destul de subtire, insa, chiar si in aceste conditii, tipsterii XBets au publicat cateva materiale interesante, din care va puteti inspira. De asemenea, ne pregatim usor-usor si de competitiile europene, asa ca stati cu ochii pe site-ul nostru, deoarece in cel mai scurt timp vom veni si cu articole dedicate meciurilor de Champions League, Europa League si Conference League.

In acest material avem o cota foarte interesanta de 4.30 pe care am gasit-o la Casa Pariurilor, agentie online care ofera un bonus de bun-venit fara depunere in valoare de 50 RON. Daca vrei sa profiti si tu de oferta, acceseaza fie ACEST LINK, fie banner-ul de mai jos.

Până la 600 RON BONUS de bun venit

Cota marita pentru 3 pronosticuri de astazi

Cota marita de la Casa Pariurilor include trei pronosticuri: Inter Milan, Dynamo Kiev si Brondby sa marcheze toate in prima repriza. Toate aceste echipe sunt mari favorite in meciurile lor, astfel ca avem o sansa foarte buna de reusita.

  • Inter Milan joaca in deplasarea de la Udinese, incercand sa faca inca un pas spre castigarea titlului. Este deja lider detasat in clasamentul din Serie A, iar forma exceptionala pe care o traverseaza le da sperante fanilor ca vor asista la triumful favoritilor lor in acest sezon cat de curand.
  • Brondby poate reveni pe primul loc al clasamentului daca obtine cele trei puncte in aceasta confruntare, astfel ca are toate motivele sa forteze victoria. Arata foarte bine in 2024, fiind fara infrangere in cele sase partide disputate in acest an, castigand cinci dintre ele, asa ca avem toate motivele sa credem ca nu va avea probleme in aceasta infruntare, mai ales ca joaca pe teren propriu.
  • Cei de la Dynamo Kiev sunt in continuare angrenati in cursa pentru titlu, fiind la cinci lungimi de liderul Shakhtar Donetsk, care are insa cu un meci in plus. Fosta echipa a lui Mircea Lucescu este neinvinsa in ultimele zece meciuri de campionat, castigand noua dintre acestea, iar in mod normal nu ar trebui sa intampine dificultati in aceasta disputa, adversara fiind totusi una mai mult decat accesibila.
INCASEAZA 50 RON GRATIS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON