Continua lupta pentru sferturile Champions League

Continua lupta pentru sferturile Champions League / sursa foto Facebook Arsenal

Continua lupta pentru sferturile Champions League, cu ultimele 4 dueluri din optimi, programate in aceasta saptamana:

  • Arsenal vs FC Porto (12.03.2024, 22:00)
  • Barcelona vs Napoli (12.03.2024, 22:00)
  • Atletico Madrid vs Inter (13.03.2024, 22:00)
  • Dortmund vs PSV (13.03.2024, 22:00)

Amatorii de pariuri Champions League sunt cu ochii pe cele 4 dueluri, in care orice scenariu pare posibil. Pana in momentul de fata, PSG, Bayern Munchen, Manchester City si Real Madrid au reusit deja sa isi rezerve biletele pentru urmatoarea faza a competitiei.

Mikel Arteta, in cautarea revansei

Arsenal a suferit o infrangere surprinzatoare pe Dragao, in fata celor de la FC Porto. Totul parea sa indice o remiza alba intre cele doua, insa Galeno nu a fost de acord. Acesta a deschis scorul in minutul 90+4, cu un sut superb de la distanta, in urma unei mingi venite de la Otavio.

Tunarii si-au facut incalzirea pentru duelul din aceasta saptamana, cu 3 victorii in Premier League. Acestia au trecut de Newcastle cu scorul de 4-1, apoi au defilat la Sheffield United – unde s-au impus cu un neverosimil 6-0. In weekend, londonezii au invins-o pe Brentford – scor 2-1.

FC Porto vine si ea dupa 3 succese consecutive pe plan intern, 2-1 cu Santa Clara (in cupa), 5-0 cu Benfica si 3-0 cu Portimonense (ambele in campionat).

peste 1.5 goluri in prima repriza

Barcelona si Napoli nu au putut fi separate

Barcelona si Napoli s-au intalnit pe Stadio Diego Armando Maradona, pe data de 21 februarie. Dupa o prima repriza echilibrata, Robert Lewandowski a reusit sa deschida scorul – in minutul 60. Avantajul catalanilor a durat doar 15 minute, pana ce Osimhen a punctat din pasa lui Anguissa.

Mansa retur le regaseste pe cele doua intr-o perioada buna. Acestea nu au suferit nicio infrangere in campionat intre timp. Barcelona le-a invins pe Getafe & Mallorca si a remizat alb la Bilbao, in timp ce Napoli a terminat la egalitate cu Cagliari & Torino si le-a depasit pe Sassuolo (scor 6-1) si Juventus (scor 2-1).

In ultimele 5 infruntari oficiale, Barcelona si Napoli au reusit mereu sa modifice tabela de marcaj, catalanii avand doua victorii la activ si doua remize.

ambele marcheaza & peste 2.5 goluri

Diego Simeone si Inzaghi continua lupta pentru sferturi

Atletico Madrid traverseaza un moment delicat, echipa avand o singura victorie in ultimele 5 partide oficiale – 1-0 pe terenul celor de la Betis, in campionat. Intre timp, baietii lui Diego Simeone au parasit Cupa Spaniei, au cedat in mansa tur cu Inter (1-0 pe Giuseppe Meazza) si au fost invinsi de catre Cadiz in LaLiga.

Inter Milano in schimb este intr-un adevarat varf de forma, cu 13 succese consecutive in partidele oficiale. Dupa ce a invins-o pe Atletico, trupa lui Inzaghi a luat toate cele 3 puncte in partidele de campionat cu Lecce, Atalanta, Genoa si Bologna.

Ultima oara, Atletico Madrid o invingea pe Inter Milano in Supercupa Europei, disputata pe data de 27 august 2010 – la Monaco. Atletico Madrid si Inter continua lupta pentru sferturile Champions League, cu mansa retur programata pe Metropolitano – acolo unde fanii iberici isi doresc o remontada.

nu marcheaza ambele echipe

Cotele au fost preluate din oferta Unibet si pot suferi oricand modificari.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON