Continuă lupta pentru semifinalele Champions League

Continuă lupta pentru semifinalele Champions League / sursa foto Facebook Real Madrid

Continuă lupta pentru semifinalele Champions League, cu manșa retur a sferturilor de finală. PSG se va deplasa la Barcelona, Atletico Madrid evoluează în fieful celor de la Borussia Dortmund, Real Madrid forțează o victorie pe Etihad Stadium, în timp ce Thomas Tuchel și Mikel Arteta se întâlnesc pe Allianz Arena.

Cele 4 infruntări vor avea loc pe 16 și 17 aprilie 2024, de la ora 22:00.

De la Unibet pentru pariori – promoții și funcții speciale

Unibet, una din cele mai populare case de pariuri online din Romania, a pregătit deja sute de piețe pentru duelurile de foc din sferturile UEFA Champions League – la cote atractive. Microbiștii amatori de pariuri sportive se pot bucura în oferta acestui operator online de foarte multe promoții și funcții speciale, precum:

  • Cash Out – cu ajutorul acestei funcții orice pariu poate fi oprit, iar câștigurile pot fi retrase
  • Combo Booster – funcția ce le permite pariorilor să își mărească eventualele câștiguri cu până la 50%
  • Game of Champions – competiția la care pariorii pot lua parte complet gratuit! Ce trebuie să faci? Să răspunzi corect la toate întrebările legate de meciurile din sferturile UEFA Champions League și ai ocazia de a câștiga nu mai puțin de 125.000 RON cash!

Xavi sau Luis Enrique? Continuă lupta!

Xavi și Luis Enrique se întâlnesc din nou, de această dată pe 16 aprilie – de la ora 22:00. După victoria cu scorul de 3-2 pe Parc des Princes, Barcelona încearcă să strângă rândurile pe teren propriu și să reziste în fața lui Kylian Mbappe – care a dezamăgit în manșa tur.

În schimb, a ieșit la rampă Ousmane Dembele – fostul jucător al catalanilor, care va avea parte de o primire ostilă în Spania. Barcelona și-a făcut în weekend încălzirea pentru PSG, cu o victorie scurtă în campionat – scor 1-0. PSG în schimb nu a evoluat în Ligue 1.

Catalanii sunt mari favoriți în ceea ce privește calificarea, având o cotă de 1.25 pentru a ajunge în penultima fază a competiției. Parizienii în schimb au o cotă de 4.00 pentru un astfel de scenariu! Fanii așteaptă din nou spectacol, la fel ca în capitala Franței.

Barcelona vs PSG – peste 3.5 goluri

Semifinală 100% iberică?

Barcelona și Atletico Madrid le pot face o mare bucurie fanilor fotbalului spaniol. Dacă anul trecut 3 din cele 4 participante în semifinale au provenit din Serie A, acum performanța poate fi repetată de LaLiga.

În cazul în care reușește să o elimine pe Borussia Dortmund, trupa lui Diego Simeone va întâlni în semifinale învingătoarea dintre Barcelona și PSG. Madrilenii pornesc cu prima șansă la calificare, după ce au reușit o victorie pe teren propriu – scor 2-1.

Borussia Dortmund va încerca să dea totul pentru calificare – cu sprijinul ”zidului galben”. Sancho & co. nu au avut vreo șansă în lupta la titlu cu Bayer Leverkusen, astfel ca UEFA Champions League poate reprezenta salvarea sezonului.

Dortmund vs Atletico – X la pauza

Thomas Tuchel, ultima șansă la trofeu

Thoams Tuchel o va părăsi în vară pe Bayern Munchen, însă are ocazia de a pleca la final de sezon cu fruntea sus. Antrenorul german încearcă să lupte pentru trofeul UEFA Champions League, deoarece pe plan intern a fost depășit categoric de spaniolul Xabi Alonso – care tocmai ce a cucerit titlul cu Leverkusen.

Arsenal este și ea frustrată pe plan intern, după înfrângerea cu Aston Villa pe Emirates (scor 0-2), ce i-a permis campioanei Manchester City să preia frâiele. În turul de pe Emirates, cele doua formații au remizat spectaculos – cu scorul de 2-2.

Tunarii au deschis scorul în minutul 12 prin Saka, însă au fost întorși înainte de pauză. Belgianul Trossard a reușit să egaleze la 2 și să prelungească suspansul pentru manșa retur de pe Allianz Arena. În ultimele 3 partide oficiale, bavarezii au marcat de 6 ori!

Bayern vs Arsenal – Bayern peste 1.5 goluri

City vs Real – episodul 3

Acum două sezoane, Real Madrid reușea să o elimine pe Manchester City din semifinalele Champions League, după o remontada senzațională semnată de Rodrygo. Un an mai târziu cetățenii și-au luat revansa și au reușit un 4-0 în fața Los Blancos.

Acum, cele două formații se întâlnesc din nou – de această dată în sferturile competiției. Manșa tur de pe Santiago Bernabeu a fost una imprevizibilă, cu multe răsturnări de situații. Cetățenii au deschis scorul, au fost întorși, iar apoi au preluat din nou conducerea.

Fede Valverde a egalat la 3 în minutul 79, iar pe final cele două formații s-au anihilat reciproc. Acum, Manchester City și Real Madrid sunt cu gândul la semifinale, după ce au bifat victorii în campionat – 5-1 cu Luton respectiv 1-0 în fieful celor de la Mallorca.

Manchester City vs Real Madrid – peste 3.5 goluri

Cotele au fost preluate din oferta operatorului online Unibet și pot suferi modificări în orice moment.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON