Piele de găină – cele mai frumoase imnuri de pe stadioane

Cele mai frumoase imnuri de pe stadioane

Sportul este poate cel mai bun ambasador pe care îl poate avea lumea, acesta având capacitatea de a unii oamenii, indiferent de rasă, gen sau religie. Fanii sunt extrem de importanți în orice ramură a sportului, iar fără aceștia niciun eveniment nu ar avea farmec, experiență pe care am trăit-o nu în urmă cu mult timp, in vremea pandemiei.

Nu pretind că este o listă perfectă, sunt șanse foarte mari să omit o mulțime de imnuri care stârnesc multă emoție și pasiune pe stadioane. Tocmai din acest motiv, te invit să lași un comentariu cu melodia ta preferată de pe stadioane.

1. Imnul lui Liverpool – You’ll Never Walk Alone

Când te gândești la cele mai frumoase imnuri de pe stadioane, imediat mintea îți zboară la imnul lui Liverpool, “You’ll Never Walk Alone”. Pasiunea cu care fanii „cormoranilor” cânta la unison este incredibilă. De altfel, acest imn a făcut mulți oameni să susțină Liverpool, iar echipa a câștigat fani noi chiar și în vremurile în care nu o ducea tocmai bine din punct de vedere sportiv.

2. Imnul echipei FC Sevilla nu are cum să lipsească de pe lista cu cele mai frumoase imnuri de pe stadioane

Trebuie să recunosc că, din toată această listă, imnul echipei FC Sevilla este prefaratul meu când vine vorba despre cele mai frumoase imnuri de pe stadioane. Și nici măcar nu sunt fan Sevilla. În momentul în care am ascultat pentru prima dată imnul cântat de fani, mi-am dorit să ajung să văd Sevilla. „Y Sevilla, Sevilla, Sevilla, Aqui estamos contigo Sevilla!” – Dă-i un play și nu vei regreta!

3. Toujours on va gagner – Wydad AC

Nu sunt foarte mulți cei care au auzit de echipa marocană Wydad AC, dar peluza lor este faimoasă și fantastică în același timp. Atmosfera pe care o fac „leii Africii” este de-a dreptul senzațională, iar “Toujours on va gagner” este piesa de rezistență.

4. Aris Salonic – Ooo Poustarades

Fanii greci sunt renumiți pentru atmosfera pe care o fac pe stadioane, iar preferații mei sunt cei de la Aris Salonic. Cântecul care îmi place cel mai mult este „Ooo Poustarades”, care se aude atât la meciurile de fotbal, cât și la cele de baschet.

5. Borussia Dortmund – Heja BVB

Cea mai frumoasă peluză din lume nu avea cum să nu apară pe lista cu cele mai frumoase melodii de pe stadioane. Chiar dacă “You’ll Never Walk Alone” l-am publicat în dreptul lui Liverpool, și la Dortmund avem de unde alege, iar “Heja BVB” este cântat la unison la fiecare meci de fanii Borussiei Dortmund.

6. Racing Club – Cilindro de Avellaneda

Nu ai cum să faci o listă cu cele mai frumoase imnuri de pe stadioane fără să pui măcar un club din America de Sud, unde pasiunea pentru fotbal este dusă la extrem. E o alegere grea, dar merg pe mâna fanilor argentinieni de la Racing Club.

7. La gente come noi non molla mai

Clipul de mai jos nu este de pe stadioanele de fotbal, dar este foarte relevant în zilele noastre. Melodia „La gente come noi non molla mai” (Oamenii ca noi nu renunță niciodată) a devenit imnul rezistenței în Italia, în perioada de pandemie. Melodia cântata pe stadioanele de fotbal din Italia a revenit în actualitate după ce curierii companiei UPS din Bergamo au cântat-o în depozit înainte să își înceapă activitatea zilnică. Melodia este cantată de fanii multor echipe, printre care Juventus, Napoli, Atalanta, Brescia, Catania și Treviso.

Menționez din nou că au fost câteva alegeri subiective, în funcție de preferințele personale. Tocmai de aceea, te aștept cu un comentariu să ne spui ce am omis și care sunt preferatele tale. De asemenea, nu uita să lași un like sau un share, pentru ca această listă să ajungă și la prietenii tăi.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON