Ce sunt pariurile Antepost? Explicații și exemple

Ce sunt pariurile Antepost? Explicații și exemple

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți jucători aleg să plaseze pariuri antepost pe diverse competiții, situație de înțeles dacă stăm să ne gândim la cel mai relevant exemplu în acest sens, succesul formației Leicester în sezonul 2015/2016 din Premier League.

Înainte de startul campionatului, adică antepost, cota lui Leicester pentru a câștiga titlul într-o competiție dominată de nume ca Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea sau Tottenham era cuprinsă între 2.000 și 5.000, în funcție de casa de pariuri aleasă. Cum o parte din fanii ,,vulpilor’’ au mizat pe succesul favoriților, la finalul sezonului agențiile de pariuri au fost nevoite să plătească sume uriașe către aceștia. Conform rapoartelor din acea vreme, pierderile raportate de casele de pariuri din cauza lui Leicester au depășit 60 de milioane de euro.

În sezonul 2016/2017 istoria era cât pe aici să se repete în Bundesliga, când nou promovata Leipzig a terminat pe locul secund și s-a repetat chiar în țara noastră, Viitorul lui Hagi reușind să se impună în Liga I în același sezon.

Ce sunt pariurile Antepost – definiție

Folosite în trecut mai mult la cursele de cai, pariurile antepost sunt cele plasate înainte de startul unei competiții cu câteva săptămâni, luni sau chiar ani, în cazul Campionatului Mondial de Fotbal. Asta nu înseamnă că nu poți paria antepost și după startul competițiilor, însă cotele încep să scadă simțitor. De exemplu, după primele 12 etape din SuperLiga – sezonul 2023/2024, FCSB este cotata cu prima șansă (1.80) pentru câștigarea titlului, în timp ce echipe ca Poli Iași sau FC Botoșani le pot aduce fanilor de 1510 ori suma mizata, în cazul în care reușesc vreo minune.

Click pe imagine dacă vrei să pariezi până la 300 RON fără risc!

Tipuri de pariuri antepost

Nu doar pe echipa câștigătoare poți paria antepost! De asemenea, poți încerca pariuri cotate excelent pe piețe ca ,,Golgheterul competiției’’ sau ,,Echipa termină în primele 3’’ și multe alte variante, complexitatea ofertei depinzând de inventivitatea casei de pariuri alese.

Cum alegi unde să pariezi antepost

Cand vine vorba de alegerea unei agenții online la care să plasezi pariuri antepost, trebuie spus că în general cotele sunt destul de asemănătoare. Totuși, unele branduri au promoții speciale cu care poți profita de acest gen de pariuri, cum ar fi bonusuri de bun-venit fără depunere sau chiar oferte la depunere. Dacă vrei să alegi promoția care ți se potrivește, află că ai o mulțime de opțiuni, pe care le poți găsi pe această pagina – CLICK AICI!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON