Ce sanse are FCSB vs PAOK? Pot ros-albastrii sa scoata un rezultat bun?

In aceasta seara incepand de la ora 22:00, FCSB intalneste pe PAOK in Grecia. Este meciul cu numarul doi din aceasta campanie europeana, iar sortii au facut ca adversara sa ne fie chiar trupa antrenata de Razvan Lucescu.

Cotele la pariuri pentru FCSB vs PAOK sunt:

1 – victorie PAOK cota: 1.61 – 1.64
X – meci egal cota: 4.10 – 4.20
2 – victorie FSB cota: 5.20 – 5.40

La prima vedere, cotele la pariurile sportive sugereaza ca grecii sunt favoriti masiv in fata alor nostri, dar totusi, pot cei de la FCSB sa produca o surpriza?

FCSB are sanse bune sa faca un rezultat onorabil

Dupa un prim rezultat bun, victoria cu 4-1 din prima runda, FCSB ar trebui sa aiba moral bun si nici nimic de pierdut in aceasta deplasare. Elevii antrenati de Charalambous nu au pierdut de 6 etape si daca mai luam in calcul faptul ca patronul Becali s-a hotarat sa insoteasca echipa si sa faca o vizita si la muntele Athos, atunci merita sa riscam moderat pe pontul:

“FCSB nu pierde, pronostic X2 – cota 2.10 la Betano”

Va fi spectacol la greci pe Toumba Stadium

Stim cu totii ce atmosfera se creeaza pe stadioanele din Grecia, iar in aceasta seara cele 28.000 de locuri cu siguranta vor fi sold-out. Presiunea exercitata asupra jucatorilor nostri va fi uriasa, mai ales ca fanii celor de la PAOK sunt recunoscuti a fi unii dintre cei mai fanatici.

Totusi din tabara noastra mesajul este clar: mergem sa castigam si daca luam in calcul si faptul ca fundasul central Colley este indisponibil si nu are un inlocuitor pe masura (Lovren nu este trecut pe lista UEFA) atunci FCSB are o sansa buna sa inscrie.

Pronosticul nostru pentru pariurile pe goluri este “Ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri”, cota 2.10

Am combinat cele 2 pronosticuri intr-un betbuilder si a iesit un bilet cu cota totala de 5.40

Daca consideri ca merita jucate aceste ponturi, dar nu vrei sa risti prea mult, atunci cea mai nou oferta de la Betano este exact ceea ce trebuie sa activezi. Fa-ti un cont nou si primesti instant, direct in cont 50 LEI pariu gratuit pentru acest meci!

PAOK vs FCSB: cum poți paria gratis cu 50 RON FreeBet
PAOK vs FCSB: cum poți paria gratis cu 50 RON FreeBet

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite