Castig de 955.000 EURO intr-o agentie Superbet

Castig de 955.000 EURO intr-o agentie Superbet / sursa foto Facebook Superbet

Castig de 955.000 EURO intr-o agentie Superbet – pare incredibil, dar este adevarat! Probabil cu totii am visat sa alcatuim Biletul Zilei la o cota astronomica si se ne imbogatim cu doar cativa lei. Ei bine, iata ca acest scenariu a devenit realitate pentru un parior ce a mizat la una din cele mai populare case de pariuri online din Romania – Superbet.

Biletul a fost plasat intr-o agentie offline, insa tu ai ocazia de a obtine astfel de castiguri si de acasa, doar deschizand un cont si incasand bonusul de bun venit!

Pachet de 500 RON Bonus

Castig de 955.000 EURO intr-o agentie Superbet – care a fost reteta succesului?

Biletul cu adevarat fabulos a fost plasat cu doar 2 LEI si a constat in 28 de evenimente – din 14 competitii diferite. Real Madrid, Benfica, Lazio, PSV, Atletico Madrid, Celtic, Ajax Amsterdam, Juventus, Barcelona sau Leverkusen au fost formatiile de top din fotbalul european, ce au tinut capul de afis al biletului.

In total, cota a ajuns la 28.834 – iar castigul pe bilet a fost unul de 80.753 LEI. Ei bine, fericitul parior a avut atat de mare incredere in biletul sau, incat a repetat biletul de 50 de ori! Nu mai putin de 7 piete diferite s-au regasit printre cele 28 de evenimente:

  • oaspetii marcheaza
  • GG sau peste 2.5 goluri
  • 1 & peste 1.5 goluri gazde
  • 1X & peste 1.5 goluri in meci
  • GG
  • total goluri gazde peste 1.5
  • 1 solist

Printre evenimentele care i-au oferit cele mai mari emotii se numara duelul celor de la Girona cu Celta Vigo. Acesta a declarat ca s-a culcat in minutul 75 la scorul de 0-0, iar in minutul 88 marcase Celta – insa arbitrajul video a anulat resuita. Mai tarziu, in prelungiri, gazdele au reusit sa macheze.

De asemenea, Juventus a avut doua goluri anulate si a spart gheata abia in minutul 90+6 – atunci cand a reusit sa puncteze.

Fericitul castigator prefera pariurile pe goluri

G.R (fericitul castigator) prefera pariurile bazate pe goluri. Acesta a declarat ca GG (ambele echipe marcheaza) si derivatele GG sau 3+ & total goluri gazde/oaspeti sunt cele pe care le utilizeaza cel mai mult. Atentia sa este indreptata in mare catre Norvegia, Turcia si Germania – tari in care fotbalul este unul spectaculos. Din Romania, o prefera pe FCSB, insa considera ca Rapid este formatia cu cele mai mare sanse de a castiga titlul.

Acesta a declarat ca joaca si online, insa marea sa placere ramane offline-ul. Totusi, acesta profita de toate avantajele din online si de bonusurile excelente puse la bataie de Superbet.

Pariaza cu 500 RON Bonus!

Ce parere ai despre acest castig de 955.000 EURO intr-o agentie Superbet? Ne incercam si noi sansa cu un bilet online?

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON