Cash Out – ce este si cum functioneaza

Cash Out – ce este si cum functioneaza

Cash Out – o functie atat de comuna in lumea pariurilor online, insa cu toate acestea este posibil ca pariorii incepatori sa aiba dificultati in intelegerea ei. Tocmai de aceea in acest articol iti vom explica ce este mai exact Cash Out-ul, cum functioneaza el si cand poti activa optiunea la Biletul Zilei!

Ce este Cash Out-ul?

Toate casele de pariuri online importante din Romania au implementat mai devreme sau mai tarziu functia Cash Out. Practic, aceasta functie iti permite sa te opresti in orice moment cu un pariu si sa incasezi o suma de bani. Fie ca joci pre-meci sau live, pe parcursul evenimentelor pe care ai mizat, iti va aparea un Cash Out. Aceea este suma pe care o poti incasa instant si evident difera de castigul potential.

In momentul in care activezi functia Cash Out, nu mai poti reveni la pariul initial, ci vei opri pariul si vei incasa suma de bani respectiva. In unele cazuri, Cash Out-ul poate avea o valoare mai mica decat suma pariata. De obicei, acest scenariu se intampla atunci cand pariul tau este departe de a fi castigator.

Intr-un scenariu total opus, atunci cand formatia pe care ai mizat conduce deja, poti obtine un Cash Out peste miza. Practic ai la dispozitie un castig, mai mic decat cel potential. Cei care doresc insa siguranta, pot opta oricand pentru functia Cash Out.

La ce sporturi este disponibil Cash Out-ul?

Marea majoritate a sporturilor importante – precum fotbal, tenis sau baschet – dar si alegeri mai obscure precum volei, baseball sau crichet au la dispozitie functia Cash Out. Sunt incluse pariurile pre-meci, live dar si antepost. Iata cateva exemple:

  • Pariu Live: sa presupunem ca ai pariat in minutul 10 pe victoria Barcelonei, iar castigul tau este de 100 RON. Catalanii deschis scorul in minutul 50, iar tu vei putea incasa 70 RON cu functia Cash Out
  • Pariu Pre-meci: ai pariat pe meciul Barcelona vs Real Madrid – “peste 2.5 goluri”; presupunem ca in minutul 20, Barcelona conduce cu scorul de 2-0, iar castigul tau initial era de 200 RON. Ei bine, in acel moment poti incasa cu functia Cash Out suma de 150 RON
  • Pariu Antepost: presupunem un pariu antepost pe “Real Madrid castiga LaLiga”, iar cu 3 etape inainte de final, madrileni au un avans de 6 puncte. Daca potentialul tau castig este de 1.000 RON, tu poti incasa cu Cash Out spre exemplu, suma de 700 RON

Cash Out partial – ce inseamna?

Acum ca ai aflat ce este Cash Out-ul, ei bine este bine de stiut faptul ca unii operatori online ofera si Cash Out partial. Este cazul celor de la Betfair, unde poti alege sa retragi o parte din castig, dar sa si continu.

100% BONUS până la 550 RON

Spre exemplu, luam un nou pariu pe victoria Barcelonei, care undeva in repriza a doua deschid scorul. Sa presupunem ca ai avea un castig potential de 200 RON, cu o miza de 50 RON. Ei bine, in acel moment ai putea incasa un Cash Out partial in valoare de 50 RON si un eventual castig de 70 RON.

Ca o concluzie, Cash Out-ul poate reprezenta o modalitate prin care iti poti asigura castigul. De multe ori, acesta este in avantajul pariorilor, fiind multe cazurile in care echipele incaseaza goluri in prelungiri. Pe de alta parte, Cash Out-ul poate reprezenta o optiune nefavorabila, fiind la fel de multe cazurile in care echipele favorite castiga la limita – iar pariorii aleg sa se retraga, la sume mult mai mici.

Casele de pariuri recomandate de Xbets, unde exista functia Cash Out

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Pachet de 500 RON Bonus

100% BONUS la depunere 500 RON

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON