Bournemouth vs Luton a fost intrerupt – vezi motivul!

Bournemouth vs Luton a fost intrerupt – vezi motivul! sursa foto Facebook Luton Town

Bournemouth vs Luton a fost intrerupt – vezi motivul! Din pacate, fotbalul ne aduce astazi o veste mai putin placuta. De la ora 17:00, Bournemouth a gazduit-o pe Luton in runda cu numarul 17 din Premier League.

Duelul de pe Vitality Stadium a inceput spectaculos, cu un gol al lui Adebayo in minutul 2. In minutul 58, gazdele au reusit sa restabileasca egalitatea prin Dominic Solanke. Doar 7 minute mai tarziu insa, jocul a fost oprit de catre arbitrul S. Hooper – din motive medicale.

100% BONUS la depunere 500 RON

Bournemouth vs Luton – de ce a fost intrerupta partida?

In minutul 65, fundasul central al oaspetilor – Tom Lockyer – s-a prabusit pe teren, fara a fi atacat de vreun adversar. Instant, jucatorii ambelor formatii au oprit jocul si au urgentat echipele medicale, care l-au preluat pe acesta si l-au transferat la spital.

Din cate se pare, Lockyer este intr-o stare stabila, insa in urmatoarele ore vom afla mai multe informatii despre starea fundasului. Patrarul celor de la Luton Town – in varsta de 29 de ani – a avut in trecut probleme cardiace si a fost supus unei interventii chirurgicale.

Momentan nu este cunoscuta soarta partidei – fiind posibil sa se rejoaca in aceasta seara – sau sa fie amanata pentru o data ce se va stabili ulterior. Revenim cu update-uri!

Pariaza pe Premier League cu 500 RON BONUS

Nu uita, pe site-ul nostru gasesti ponturi Premier League pentru cele mai tari dueluri din weekend!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON