Armenia U21 vs Romania U21 – ce pariem?

Armenia U21 vs Romania U21 – ce pariem? sursa foto Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei

Armenia U21 vs Romania U21 este un duel din cadrul campaniei de calificare pentru Campionatul European U21, programat in 2025. Cele doua nationale urmeaza sa se intalneasca pe data de 26 martie 2024, de la ora 13:00 (ora locala a Romaniei).

Duelul va fi gazduit de modesta arena Armavir, ce poate gazdui putin peste 3.000 de suporteri. Daca vrei sa incluzi si tu duelul tricolorilor mici pe Biletul Zilei, atunci citeste in continuare articolul – deoarece la final vei gasi o recoamnadre pentru Armenia U21 vs Romania U21.

Pariul a fost plasat la Betano, una din cele mai importante case de pariuri online din Romania, acolo unde toata lumea poate incasa in aceasta luna 500 RON BONUS!

Cum activez bonusul?

✅ Foarte simplu! Primul pas presupune deschiderea unu CONT NOU pe desktop, sau pe mobil

✅ Apoi, va trebui sa finalizezi procesul de verificare KYC si sa efectuezi o depunere de 500 RON – pentru a activa valoarea maxima a bonusului

✅ Operatorul iti va dubla depunerea, iar tu poti paria pe Armenia U21 vs Romania U21 si restul ponturilor fotbal de pe site!

100% BONUS la depunere 500 RON

Tricolorii mici, in cautarea gloriei din 2019

Romania U21 reusea sa scrie istorie in 2019, atunci cand se oprea in semifinalele turneului. Florinel Coman, George Puscas sau Ianis Hagi treceau de o grupa cu Anglia, Franta si Croatia – marcand de 4 ori in fata generatiei lui Tammy Abraham si Phil Foden.

Anii au trecut insa, iar nivelul a scazut foarte mult la U21. Anul trecut, Romania a fost calificata din oficiu – gazduind turneul. Rezultatul? 0 puncte, 0 goluri marcate si 4 incasate! Ros-galben-albastrii au dezamagit in grupa, terminand pe ultimul loc, dupa urmatoarele rezultate:

  • 0-3 cu Spania
  • 0-1 cu Ucraina
  • 0-0 cu Croatia

Lucrurile s-au mai schimbat, iar Daniel Pancu isi doreste sa duca nationala mica la Campionatul European din 2025. Acesta are un lot cel putin interesant:

  • PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Otto Hindrich (CFR Cluj), Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);
  • FUNDAȘI: Darius Oroian (Sepsi OSK), David Maftei (CSA Steaua), Cristian Ignat (Mioveni), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (CFR Cluj), Ștefan Ștefanovici (Politehnica Iași), Costin Amzăr (Dinamo)
  • MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Andrei Pandele (FCSB), Cătălin Vulturar (UTA Arad), Cristian Mihai (UTA Arad), Constantin Grameni (Farul Constanța), Luca Mihai (Politehnica Iași), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Musi (ACS Petrolul 52), Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Ianis Stoica (Hermannstadt)
  • ATACANȚI: Louis Munteanu (Farul Constanța), Rareș Burnete (Lecce / Italia)

Echipa probabila: Sava – Danuleasca, Akdag, Ilie, Amzar – Corbu, Pandele, Grameni – Baiaram, Munteanu, Musi

Momentan, Romania se afla pe locul secund in grupa E, la un punct in spatele Elvetiei U21. Locul 3 le apartine albanezilor – care sunt la un punct distanta, iar apoi urmeaza Finlanda, Muntenegru si Armenia. Adversara tricolorilor a bifat o singura remiza in 5 etape, 0-0 acasa cu Elvetia.

In rest, armenii au pierdut de fiecare data si au ajuns la 16 goluri incasate. Romania U21 a inceput campania cu un esec in Albania (scor 3-2) si a continuat cu 3 succese la rand. Dupa un 5-0 contra albanezilor, tricolorii lui Pancu au remizat in Elvetia – scor 2-2.

Armenia U21 vs Romania U21 – ce pariem?

In mansa tur de pe 13 octombrie, Romania nu a intampinat probleme pe teren propriu. Vulturar si Baiaram au marcat din pasele lui Octavian Popescu si au adus victoria cu scorul de 2-0. Armenii nu au reusit nici macar sa suteze pe poarta atunci.

Este adevarat, acum vor evolua pe teren propriu, insa nu ma astept sa puna mari dificultati nici de aceasta data. Romania are in fata un meci pe care este obligata sa castige, daca vrea sa spere la primul loc ocupat de Elvetia.

Romania U21 castiga @ 1.42

Ce parere ai despre recomandarea de la Armenia U21 vs Romania U21? Ce crezi ca mai putem paria?

Pariaza pe Romania U21 cu 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON